Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În PSD, cale de mijloc nu mai poate exista. Deci, ori la bal, ori la spital! Cu o singură excepţie: să-l mănânce cineva, crud, pe Tudose, la micul dejun de miercuri.

Altfel, dacă va câştiga, în CEx-ul de joi, Dragnea – adică, dacă Shhaideh va rămâne în guvern, cu sprijinul membrilor Comitetului, fapt care ar denota că liderul partidului nu şi-a pierdut sprijinul majorităţii baronilor -, şi va pleca Tudose, e şoc. Al doilea guvern PSD, cu ALDE la remorcă, va fi explodat peste noapte, după numai 100 de zile de funcţionare. Se va declanşa, fără putinţă de tăgadă, o criză politică ce n-a văzut Parisul, nici înainte, nici după Macron, programul de guvernare, nu că va fi bulversat, dar nu va mai avea nici un chichirez, iar cel mai cunoscut partid din România, adus în fruntea ţării de un scor uriaş al alegătorilor va fi compromis, lăsând impresia că nu are capacitatea de a guverna. Preşedintele Iohannis se va gândi tot mai serios la noul său „guvernul meu”, fiind foarte posibil să numească, iar şi iar, un premier tehnocrat.

Integral pe GândulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.