Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu încearcă să forţeze demisia premierului, fiind siguri că majoritatea parlamentară nu se poate schimba, deci Iohannis va trebui să accepte un nou premier PSD. În schimb, Tudose vrea să scape neapărat de miniştrii cu probleme penale din Guvern, în caz contrar va demisiona, mizând pe faptul că Iohannis îl va desemna tot pe el să formeze noul Guvern, potrivit unor surse politice.

În şedinţa de joi a colaiţiei de guvernare, premierul Mihai Tudose va insista pentru remanierea miniştrilor cu probleme penale din Guvern. Miza e debarcarea vicepremierului Sevil Shahideh, omul de încredere al lui Liviu Dragnea, cea care împarte banii pentru dezvoltare baronilor locali. Oficial, Liviu Dragnea a fost de acord cu remanierea propusă de Tudose, însă asta doar pentru că mai mulţi lideri din teritoriu i-au cerut să nu mai repete episodul Grindeanu, pentru că partidul s-ar prăbuşi. Neoficial, Liviu Dragnea ar vrea să-l răstoarne pe Tudose cu mâna lui Tăriceanu.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.