Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ce face premierul Mihai Tudose este ușor uluitor, ba chiar de necrezut. El vrea să le scoată din guvern pe cele două doamne, Shhaideh și Plumb, implicate în urât mirositorul dosar Belina, cu rădăcini vizibile către fieful lui Dragnea din Teleorman. Motivul? „Pentru că au probleme penale”.

Deocamdată, în legătură cu gradul de vinovăție al celor două ministrese nu s-a pronunțat niciun judecător, totul e încă la nivel de procurori. „Da”, zice dl Tudose, „avem prezumția de nevinovăție, da, au fost o mulțime de cazuri în care cei puși sub acuzare s-au dovedit nevinovați, dar avem și o percepție. Și percepția de la Bruxelles e alta decât realitatea de aici”.

Integral pe RepublicaComentarii

Levy Dragnea Nae, patriarhul Daniel spunea ca tara a avut monarhi germani atasati intereselor tarii. Singurii regi ai Romaniei mari sunt de etnie germana. Esti atat de abrutizat incat pentru tine apartenenta la etnia germana e un delict. PSD-ul tau nu are ministri evrei, nu plateste consilieri israelieni ca sa indobitoceasca fiinte subumane ca tine?

12 octombrie 2017 21:05

nae, consilier local PSD de 14 ani Sug la binomul Dracnea- Tariceanu. Ce lichid fin!

12 octombrie 2017 20:57

@ v Ma hobsedatule de pidosniceala, tu nu nu esti adevaratul "v"! Precis te cheama Popescu. De la chazarul Popeszkowicz ...

12 octombrie 2017 13:59

nae Este clar sluga lui Johanis presedinte etnic german si a binomului tradator de tara ! Le-a luat frica !

12 octombrie 2017 9:55

v Are dreptate,luala-as pe la spate.

12 octombrie 2017 9:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.