Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Comitetul Executiv Național al PSD se reunește joi urmând să discute despre situația remanierii guvernamentale. În cadrul ședinței se vor tranșa și raporturile Guvern — partid, după cum a anunțat marți premierul Mihai Tudose, la finalul unei întâlniri-maraton cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

"S-a hotărât și sunt de acord ca decizia finală să fie luată în forul statutar, de exemplu CExN. Joi după-amiază îl facem (...) pe următoarele direcții clare: raporturile dintre Guvern și partid, plecând de la premisa că Guvernul este un Guvern politic, dar, la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid în activitatea guvernamentală, lucrurile trebuie clarificate. Am stabilit împreună zona de remanieri-remaniabili", a explicat șeful Executivului.

Integral pe AgrointelComentarii

Manualul postacului PSD: 1) Inainte de orice postare, masturbarea obligatorie: se ia, se freaca bine cu stanga. 2) se posteaza cu patima, fara ratiune. 3) se contreaza orice argument de bun simt.

12 octombrie 2017 8:40

Agerpres: Tudose i-a smuls cravata lu TelDrum.

12 octombrie 2017 8:24

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.