Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cel puțin 23 de persoane au fost declarate decedate miercuri în inundațiile din Vietnam, numărul morților provocate de depresiunea tropicală care a lovit această țară crescând la 29, în timp ce căutările în cazul altor 21 de persoane date dispărute continuă, informează DPA. Provincia Thanh Hoa a raportat opt decese, în timp ce provinciile Nghe An și Hoa Binh au anunțat fiecare câte șase, a informat Comitetul național pentru căutare și salvare în raportul său către guvern.

Alte trei decese au fost semnalate în provinciile Yen Bai și Quang Tri.

Printre dispăruți se numără patru persoane luate de ape miercuri după amiaza, după prăbușirea unui pod din Yen Bai ca urmare a inundațiilor, a indicat Tran Hung, directorul departamentului pentru agricultură și dezvoltare rurală la nivel de provincie. Un reporter de la agenția de știri vietnameză, care raporta despre intemperii de pe podul respectiv, figurează printre cei dați dispăruți.

Integral pe AgerpresComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 08-10-2017. 8-1+7=14 BUDDHA numărul laturilor numelui divin. Acesta este calculul matematic ceresc care indică proveniența depresiunii tropicale 23W în Vietnam.

11 octombrie 2017 23:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.