Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ieri seară, Carles Puigdemont a declarat secesiunea provinciei catalane de Spania, dar le-a cerut colegilor săi din camera regională să amâne intrarea în vigoare a unei decizii de independenţă. Iată care erau preocupările altor europeni în zilele care au precedat acest anunţ:

Autorităţile suedeze au arestat un neamţ care venise la aeroportul din Göteborg cu materiale explozive, dar l-au eliberat după câteva ore, considerând că probele la dispoziţie nu erau suficiente.

Tot din lipsă de probe, justiţia germană a clasat dosarul referitor la ascultarea ilegală a telefoanelor de către agenţia americană NSA.

Guvernul italian a cerut din nou autorităţilor braziliene extrădarea unui militant de extrema stângă, condamnat în 1993 la închisoare pe viaţă, pentru crime comise la sfârşitul anilor şaptezeci.

Integral pe AdevărulComentarii

bumbum Vedeti cat de destept e domnul Dragnea? Daca el a spus ca nu creste pretul benzinei, asa va fi. Guvernantii nostri au orbul gainilor.

11 octombrie 2017 17:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.