Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ma jur ca am vrut sa scriu un articol care sa musteasca de lucruri serioase, de probleme cu care Romania se confrunta, de analize grele privind evolutia politica si sociala, de ineficienta Parlamentului pe care nimeni nu mai stie de ce l-a votat si de critici zdravene la dansul limbo al Justitiei pe sub stacheta bunului-simt. Nu am avut bafta, caci de cateva zile Romania fie huiduie, fie pariaza pe Tudose ori pe Dragnea, desemnand un invingator iluzoriu.

Vorbe in doi peri, declaratii in limbaj dublu, demisii promise si care nu se vor materializa, coada la usa televiziunilor de casa pentru a spune, fiecare, ceva ce nu mai intereseaza pe nimeni de multa vreme, agitatie in esalonul doi pentru posibile mutari de scaune mai in fata sau mai la perete, cam asta este ce caracterizeaza ceea ce se intampla acum.

Ba pe-a ma-tii!

Guristii de partid s-au repezit sa scape pe piata vestea unei rupturi iminente in randurile social-democratilor, cu acelasi talent la vorbe cu care Mama Omida iti dezlega cununiile pe blat, desi nu erai casatorit. Premierul Tudose este de vina, picura otrava politica tabara lui Dragnea.

Ba nu, zic sustinatorii Guvernului, e numai mana lui Dragnea la mijloc. El este cel care i-a comandat lui Pieleanu sondajul ala gata masluit, din care sa rezulte ca increderea in echipa lui Mihai Tudose a cazut de la 40 la 27% intr-un timp record. Dragnea mai are putin si se jura ca nu, Tudose zice ca stie el ce stie. Romanii de rand se lanseaza si ei in supozitii si uita ca bancile isi fac de cap prin buzunarele lor, ca preturile explodeaza de parca ar calca pe un camp de mine si nu-si dau seama ca, in general, in manevrele astea ticaloase, interesele personale poarta numele numele de criza politica. Nu e nicio problema ca, in realitate, criza nu exista, important este sa fie pus in lumina cel care, vezi Doamne, o rezolva.

Integral pe Naţional