Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Două dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe, Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow, au dezvăluit că au fost hărţuite de Harvey Weinstein şi au oferit detalii şocante despre comportamentul acestuia, alăturându-se altor femei care au vorbit public despre abuzurile comise de-a lungul a zeci de ani de influentul producător de la Hollywood.

Producătorul de film Harvey Weinstein (65 de ani), la care oamenii din industrie se raportau ca la un „zeu“ al cinematografiei, este îngropat în acuzaţii de viol şi hărţuire sexuală. De când jurnaliştii de la The New York Times au publicat un articol în care au dezvăluit abuzurile mogulului, tot mai multe femei şi-au făcut curajul de a vorbi public despre traumele suferite în timpul colaborărilor cu Weinstein.

Într-un nou text marca The New York Times, Angelina Jolie şi Gwyneth Paltrow fac şocanta dezvăluire că se numără printre victimele producătorului.

Gwyneth Paltrow avea 22 de ani când Weinstein a angajat-o pentru rolul principal din „Emma“, adaptarea romanului semnat de Jane Austen care a transformat-o pe actriţă într-un star. Acum, Paltrow povesteşte că, la scurt timp după ce a primit rolul, a fost invitată la o întâlnire cu producătorul în camera unui hotel. Când a ajuns a realizat că nu este, de fapt, o întâlnire de afaceri. Weinstein a început să o pipăie şi i-a sugerat să se retragă în dormitor pentru „un masaj“.

Integral pe AdevărulComentarii

Angelina Jolie-Jocker: ba pe mine jidovul m-a ”hărțuit” (pe la buci, n.m.) ca să-i donez ... ugerele, după amputare - că zicea că decât să le toace ăia să le bage la parizer, mai bine i-le dau lui să le-o mai tragă odată (de data asta din interior, n.m.), după care să le composteze ”ecologic”, ca să nu iasă BIO-bășini de CH4 din ele să ”încălzească-global” planetele & galaxiile ”noastre”... Cu respect, AJ-J

11 octombrie 2017 23:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.