Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, par dispuși la pace după tensiunile din ultimele ore. Măcar în fața camerelor tv.

Cei doi au ieșit împreună la declarații după ședința informală de la PSD și au anunțat măsurile ce urmează să fie luate în perioada următoare. Tudose a confirmat că va urma o remaniere, dar a refuzat, din nou, să prezinte numele de miniștri pe care îi va trimite acasă.

" Am avut o discuţie destul de lămuritoare domnul prim-ministru. Ne-a prezentat câteva măsuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme în ceea ce înseamnă programul de guvernare şi ceea ce înseamnă aplicarea programului de guvernare. Bineînţeles că asta a fost o discuţie nestatutară. Vom discuta aceste lucruri în CExN (...) De asemenea, am discutat şi despre proiectul de buget şi despre celelalte măsuri financiare. Punctul meu de vedere este că bugetul pe anul viitor cuprinzând toate măsurile în program este un buget bun, echilibrat şi cu prevederi mai mari în zonele unde ne interesează", a declarat Liviu Dragnea.

"Am aceeași părere, s-a hotărât ca decizia finală să fie luată la CEx, am înțles că e joi, pe următoarele direcții: rapoartele dintre Guvern și partid, pe premisa că Guvernul este un guvern politic, dar, la nivelul de implicare al anumitor structuri din partid în activitatea guvernamentală, lucrurile trebuie clarificate, Am stabilit împreună zona de remanieri-remaniabili. N-o să vă facem fericiţi acum cu numele şi cu propunerile şi cu portofoliile, ci după CExN.Cu președintele Klaus Iohannis am discutat dacă este dispus să semneze hârtiile (remaniabililor, n.red.) și despre întâlnirea de la Varna, pentru că dânsul este șeful politicii externe", a adăugat Tudose.


Comentarii

Mihai Drojdier Tudose, frunte de intelectual M-am intalnit cu Dracnea. Am zis cine o are mai mare il pune capra pe celalalt. Bineinteles ca l-am futut in cur. Am 2 metri si sunt din Braila.

10 octombrie 2017 22:44

nae, consilier local PSD de 14 ani Ai dreptate, lua-te-as pe la spate.

10 octombrie 2017 22:10

Liviu Dragnea Salariile noastre au crescut de 7 sau 8 ori in ultimii ani de zile, salariile noastre nu ale voastre, bai prostilor. Noi v-am marit salariul cu cateva zeci de lei, dar noi ne-am marit salariile cu mai multe mii de lei de 7 sau 8 ori. Salariile noastre au crescut, nu ale voastre, bai prostilor. De ce? Pentru ca futem in cur Romania si pe toti romanii si asta ne ocupa tot timpul. Votati PSD! Votati Liviu Dragnea presedinte al Romaniei!

10 octombrie 2017 18:36

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.