Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În afară de Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi de Viorel Ilie, miniştrii cu probleme penale din Guvern, pe lista de remanieri a premierul Mihai Tudose mai sunt Răzvan Cuc (Transporturi) şi Florian Bodog (Sănătate). Ministrul Educaţiei, Liviu Pop, în ciuda gafelor monumentale, ar putea rămâne în continuare în Executiv, au declarat surse politice pentru „Adevărul“.


„Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin încă doi miniştri, pe lângă cei cu probleme penale, pe care am să-i rog să părăsească Cabinetul. O miniremaniere“, a spus premierul Mihai Tudose, aseară, la Antena 3.

Demiterea vicepremierului Sevil Shhaideh este marea lovitură pe care Mihai Tudose i-o va aplica lui Liviu Dragnea. Shhaideh este ministrul în care liderul PSD are cea mai mare încredere, dovadă faptul că i-a dat pe mână ministerul Dezvoltării, robinetul cu bani pentru aleşii locali. Dacă Shhaideh va fi remaniată, Liviu Dragnea pierde controlul asupra liderilor PSD din teritoriu, baza puterii sale în partid. Mihai Tudose o va înlocui pe Shhaideh cu unul dintre apropiaţii săi, şi, astfel, va prelua cotrolul asupra partidului.

Integral pe Adevărul