Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Mihai Tudose a declarat luni seară, la Antena 3, că va remania, săptămâna aceasta, mai mulţi miniştri, în special pe cei cu probleme penale. Premierul a recunoscut că a luat în calcul să-şi dea demisia. Cât despre relaţia cu Liviu Dragnea, Tudose a spus:"nu suntem într-un moment fericit."

Principalele declaraţii ale lui Mihai Tudose:

Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţa nu ai cum să cazi aşa mult în sondaje ( referitor la sondajul care îl dădea la doar 27% încredere). Nu putem sa guvernam cu forta, impotriva a ceea ce vrea poporul roman. De aici pleaca nemultumirea mea si-atunci, daca lucrurile stau asa, o analiza, ori sunt eu de vina, prin ce fac sau nu fac, sau sunt niste lucruri in guvern care justifica aceste cifre - prezenta unor ministri cu probleme penale, lipsa de activitate a unor ministri sau lipsa de rezultate -, saptamana asta voi lua niste decizii, dure, dar necesar. Voi face o remaniere. Miniştri cu probleme penale ar putea fi remaniaţi? Da. Dacă tot facem un reset la partea de imagine, sunt cel puţin încă doi miniştri, pe langa cei cu probleme penale, pe care am să-i rog să părăsească Cabinetul. O miniremaniere. Sunt trei ministri cu probleme, care, intr-adevar, creeaza probleme si la nivel de perceptie publica si unele dintre situatii si la nivel de Comisie Europeana. Situaţia din ultimele zile a grăbit şi definitivat decizia. Toate aceste probleme pot fi generate de oameni din partid frustraţi că lucrurile merg bine.

Integral pe AdevărulComentarii

Condoru https://gandeste.org/adevaruri/dan-diaconu-cum-recunosti-un-securist-infiltrat/83462

10 octombrie 2017 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.