Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Studiu al eJobs, cea mai importantă platformă de recrutare online: 35% dintre angajaţii români spun că au o relaţie tensionată cu şeful lor. 8 din 10 angajaţi spun că relaţia defectuoasă cu şeful lor le afectează productivitatea şi viaţa personală.

53% dintre angajaţi nu au încredere în capacitatea profesională a şefului.

Totuşi, angajaţii români spun despre şefii lor că sunt inteligenţi, dar oportunişti, exigenţi şi tipicari. Păi cum ar vrea să fie?!

La polul opus, angajaţii români nu vor să fie şefi: 41% dintre ei nu ştiu cum s-ar descurca într-o poziţie de management, 33% nu cred că ar face faţă poziţiei şi doar 26% dintre cei care au răspuns la studiul eJobs consideră că s-ar descurca mai bine decât şeful lor.

Este un fel de Kafka al resurselor umane: şeful nu e bun, dar nici voi nu vreţi să fiţi şefi în locul lui, pentru că nu credeţi că puteţi să fiţi mai buni decât el.

Integral pe Ziarul FinanciarComentarii

@ mircea, pstac partzar psd Băi Lăbare, tu citești și mâzgălești aici după fiecare muie pe care o servești de la psd-iștii tăi? Du-te repede la hotel RIN că apare amicul tău pe care-l dorești cu atâta amor nebun, postacul de la 11 octombrie 2017 6:37. Regulează-l în dos așa cum te pricepi tu mai bine. O să-ți dea și muie că-ți place. Până la urmă te va regula el pe tine, tot în dos, că și ăla-i cu LGBT-iștii în sus și-n jos. Găoziți-vă amândoi până vă veți pierde mințile.

11 octombrie 2017 10:45

mircea, pstac partzar psd Gaozare de la 00: 32 ai scris intre 2 supturi. PSD-istii tai voteaza cu 2 maini casatoriile homo la Bxl. PSD are o lunga traditie cu lideri teroristi, comunisti si homo. Ii mai prostiti doar pe analfabeti, care, din pacate pt tara sunt multi.

11 octombrie 2017 6:37

@ 10 octombrie 2017 21:42 Ai dreptate, Bou ești și știam că ești, nu trebuia să mai accentuezi, dar n-am știu că ești și Vacă. Dar după cât căcat ai în cap, se vede că ești un Bou hermafrodit, fiind și Vacă în același timp. Așa că dute și înghite-ți împofida aia a ta și continuă să mugești și să te baligi pe tine, bălegatule. observ că o tot dai într-una cu LGBT-iștii. Ești și homalău, adică Gay? Sau ești numai Gay la minte? Săracul de tine, te-ai senilizat de tot.

11 octombrie 2017 0:32

Robert Negoita & gasca de lupi tineri psd si fierbinti ca focul 21:42 imi placi enorm. Dintre toti postacii, esti cel mai patimas. In plus de cei 30 de bani de postare, vrem sa te futem in cur la RIN.

10 octombrie 2017 23:08

@ 8 octombrie 2017 22:46 împofida faptului că sunt bou, mai sunt și ... vacă (!?) acest fapt vădind un grad sporit de (dez-)orinetare psiho-sexuală LGBT-ORL-USR! Cu respect, Dacian-Romanian Pizdoș

10 octombrie 2017 21:42

@ 8 octombrie 2017 22:46 împofida? Sau în pofida? Deși tu băi Paulus încercai să-mi dai lecții de gramatica limbii române, ai pocit-o urât de tot, prima dată cu acel ști unde ai înfulecat un i, acum cu împofida asta a ta, de unde dracul ai scos-o? Mă întrebai nu demult dacă eu fac parte din vreo echipă de zgomote și a cui echipă. Eu am mai precizat că nu sunt sclavul plătit al nimănui, ci sunt numai un liber cugetător care nu mai poate fi păcălit cu minciuni ieftine, sau cu insinuări instigatoare ticăloase. În schimb referitor la tine, eu sunt convins că faci parte din gloata infectă a propagandei PSD-ului, în primul rând pentru că prin cam tot ceea ce postezi ai o mentalitate înrădăcinată de sclav, motiv pentru care nu vezi lucrurile fără stăpâni. Apoi, faci prea multă zarvă ridicând osanale partidului de bolșevici împuțiți, fie direct, fie indirect, în niște încercări leșinate de a găsi țapii ispășitori în rândul politicienilor de partid sau a celor neutri. Dar greșești, nu numai pentru că nu poți fi destul de convingător, ci pentru că de prea multe ori bați câmpii aiurea și încerci să manipulezi realitatea în ceva inexistent. Nu prea mai merge cu minciunile voastre infecte ale PSD-ului. Fără respect, un binevoitor!

9 octombrie 2017 0:50

Gheorghe Craioveanu @ 8 octombrie 2017 23:00 Ai revenit spurcaciune cu comentariile tale de idiot debil?

9 octombrie 2017 0:35

Cristian Hostiuc: ba să vă futt în EURO-nas de ioabgi cretini - ia marș la muncă și gata cu cârâiala în EURO-front, că și așa nu înțelegeți (mai) nimic din ce vi se întâmplă și mai puneți și în pericol introducerea & aplicarea ”noului” stil de ”management”! Cu respect, CH

8 octombrie 2017 23:00

@ Dulau Să nu mă înțelegi (cam) greșit - io îmi iau banii de la ăia pe care îi înjuri tu, așa că (împofida evidențelor, n.m.) trebuie să te înjur la rândul meu, că dacă nu, îmi taie ăia ”fondurile-structurale” și nu mai pot să ”absorb” decât ... etnobotanice (pe EURO-nas, n.m.)! Cu respect, Dacian-Romanian Pizdoș

8 octombrie 2017 22:46

@ Dulau Dulău sau potaie? Lătrătorule, tu faci zgomot cu teoria ta, dar ești repetent la gramatică. Retorica ta întrebare cu care te citez prin copy și paste, ” Dacă nu eşti idiot sau spălat pe creier şti asta: ”. Când pui acea întrebare, indiferent dacă te întrebi pe tine sau pui întrebarea altcuiva, la final trebuie să fie ” știi asta? ”, deci știi cu 2 de i. Acum te întreb eu pe tine, dacă nu ești spalat pe creier, știi asta? Idiotul sau idioții care nu știu că slugile noastre au cedat dreptul suveran de a crea banii proprii? În acest al doilea caz, tu te întrebi pe tine, sau întrebi pe alții? Pentru că idiotul poți fi chiar tu, chiar dacă aparent te întrebi retoric ori pe tine, ori pe alții. Dar fraza respectivă cu slugile e prea vagă pentru a determina acele slugi cu exactitate. Mafia mondială a finanțelor? O fi așa, pentru că cel puțin aparent e așa, problema e că nici o organizație financiară internațională nu constrânge pe nimeni, guvern sau stat pentru a-i obliga să le accepte asistența financiară în termenii respectivi, impuși sau nu. Deci, asta denotă o incompetență crasă care a dus la înglodarea cu bună știință a țării în datorii externe, iar vinovatul sau vinovații care se știu ar trebui trași la răspundere, fie penal, fie prin neacordarea votului electoral pe vecie. La final ce scoți tu în evidență cu interesul personal, lașitatea și frica, atributele majorității românilor, prea generalizezi totul, dar vag până la urmă. Remarc faptul că deși combați, aparent fără jigniri, totuși ofensezi mascat, dar jignești, motiv pentru care îți ofer același tratament fără a mă mai obosi să recurg la ofense directe. Ar fi de preferat pe viitor, ca în polemici să eviți jignirile, pentru că vor exista totdeauna reculuri pe măsură.

8 octombrie 2017 13:39

Dulau Are dreptate aurorul? Logic că nu. Dacă nu eşti idiot sau spălat pe creier şti asta: → "Ca munca plătită să aibă loc, trebuie să existe patru elemente: 1. Propriu-zis treaba care trebuie să fie făcută. 2. Materialele necesare. 3. Forţa de lucru care să execute această muncă. 3. Banii cu care munca depusă să fie plătită. Dacă un element din cele patru lipseste, nu poate fi efectuată munca. E un sistem care se regleaza automat. Dacă exista volum de lucru, materiale şi muncitori, nu ne rămâne decât să creăm banii. Destul de simplu." Şi bineînţeles că idioţii nu ştiu că slugile naostre au cedat dreptul suveran de a crea banii proprii. Îi luăm de la alţii. Cică au imprimantă digitală. Şi ca guvernant, indiferent câte idei ai, unelte şi mână de lucru, dacă stai la mâna mafiei mondiale finanţist bancare, nu vei face nimic. Când o să priceapă bizonul carpatin, în special cei cu masterat şi doctorat că sunt nişte proşti erudiţi. Interesul personal, laşitatea, frica, etc. sunt atributele majorităţii românilor.

8 octombrie 2017 12:48

Are dreptate autorul? Continuare Tocmai d-aia țara e ruinată și are o mare datorie externă națională publică, făcută de toate guvernele de până acum, dintre care guverne cea mai mare parte a datoriei externe naționale a făcut-o partidul împuțit PSD, circa 85% din totalul acelei datorii care e acum undeva la peste 100 miliarde euro. PIB-ul anual al României e undeva la 160-170 miliarde euro anual, deci dacă ar exista o cât de cât mică preocupare și îngrijorare la acest capitol, imbecilii din guvern ar mai putea și plăti câteva rate de 15 sau 20 miliarde euro anual, pentru a reduce inflația și a mări calitatea vieții de zi cu zi a românului de rând. Încruntatul și găliganul premier Tudose cu ridurile lui klingoniene, tocmai o pune la cale de un nou împrumut de minim 10 miliarde euro de la FMI, pentru că acești incompetenți și imbecili de la PSD nu știu să guverneze țara decât în deficit, morții mamii lor de ticăloși. Motiv pentru care fut în gură tot PSD-ul și pe nae în particular.

8 octombrie 2017 10:40

Are dreptate autorul? Păi dacă se referă la domeniile de activitate care nu prea țin de sectorul bugetar, o fi având mare dreptate. Dar această regulă văzută sau imaginată de autorul acestui articol, nu e valabilă în sectorul bugetar politic ce vizează administrația de stat locală și centrală, guvern și parlament, unde ajung cu precădere numai niște cozi de topor sau de tărnăcop, care mai de care cu capul mai mare și mai pătrat, dar plin numai de fecale, pipi și nimic altceva. Asta nu înseamnă că acolo-s peste tot numai rebuturi, mai sunt și oameni normali care au o gândire logică și un moral decent. Dar ce e foarte grav e că turma de porci politici care ajunge-n funcții importante sunt niște nemernici, care nu numai că nu sunt patrioți, dar nu sunt preocupați de soarta țării deloc, iar cam tot ceea ce fac acești nemenici nu e decât o mare bătaie de joc generală la adresa națiunii române.

8 octombrie 2017 10:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.