Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Într-o marţi, pe la ora locală 20:00, fostul ministru liberal al Economiei, Varujan Vosganian, a avut o epifanie de natură economico-financiară. Ouăle găinilor din bătăturile gospodarilor români sunt mâncate nemijlocit fără să fi fost fiscalizate!

Ca să respectăm adevărul până la capăt, trebuie menţionat că dl. Vosganian e revoltat şi îngrijorat şi de evaziunea produsă de roşiile de bulion pe care le cultivă ţăranii în curte, ca şi de cea provocată de prunele din magiun. Indulgent, Vosganian a lăsat să treacă de la el posibilitatea ca prunele să ajungă în alambic, dar asta-i altă poveste. Acum, aş dori să reproduc un basm chinezesc, tradus în româneşte cu titlul „Cinci ouă tari“:

„Demult, demult, trăia un ţăran. El era sărac lipit pământului şi umbla prin sate după lucru. Şi a umblat el, multe locuri a văzut, dar de lucru nu a găsit.

Integral pe AdevărulComentarii

Fiscalitatea, bat-o vina! Vosganian a avut o revelație visând o profeție economico-fiscală în unul din coșmarele sale, după care s-a trezit și a început să se uite ca păduchele-n curul găinii să vadă dacă n-are cumva vreun ou în găoz. După care Vosganian entuziasmat de un elan tineresc muncitoresc revoluționar pe care nici madam Lia Olguța Vasilescu nu-l are, s-a apucat să cotcodăcească teoria oului văduvitor care seacă bugetul statului. Toate bune și frumoase, cu excepția tâmpeniilor debitate în mâzgălelile postate de Vosganian între bucile internetului pe Feisbuci. Vosganian lovit de o hărnicie zdravănă, s-a apucăcat să scobească-n găoz economia de coteț, analizând anal sărmanul ou care-n viziunea și opiniile lui ar văduvi cică acel buget de stat, care sărmanul buget de stat a fost văduvit în proporție de 85% din totatul datoriei externe naționale publice actuale de către PSD în toate guvernările din ultimii 27 de ani, unde mai punem și că nea Tudose klingonianul premier deja se screme să arvunească un alt împrumut de la FMI de alte 10 miliarde de euro, că acest guvern împuțit și incompetent lucrează numai în deficit, altceva netoții ăștia nu știu să facă, motiv pentru care sunt nevoit să le dau o mUE. Cu câtă generozitate acordă bani în teritoriu de la bugetul statului acești imbecili și partidoiul lor împuțit PSD dar și toată coaliția cretină aflată la guvernare, fără a mai și plăti în morții mamii lor din datoria aia externă publică ce e undeva la peste 100 miliarde euro în acest moment. La final las la o parte ouăle și-i dau banana lui Vosganian ca desert, că merită, acest păduche al economiei de coteț!

7 octombrie 2017 10:44

De la modelul chinezesc, la modelul francez Vosganian se pierduse undeva-n anonimat, dar s-a trezit defecăcat dintre bucile internetului cu o mâzgăleală de comantariu economico-filozofico-fiscal despre oul țăranului din bobor. Rezultatul a fost că opinia publică și postacii indinați l-au decorat pe Vosganian cu o salvă de ouă clocite, roșii și legume împuțite, din păcate numai imaginară. Plecând de la punguța cu 2 bani, Vosganian ajunge la punguța cu două ouă, punguță care e situată sub banană. Acum ce să-nțelegem noi pulimea? Că Vosganian are ce are cu ouăle din scrot, pardon, din punguța cu cele două ouă? Sau Vosganian vrea să joace neapărat rolul bananei filozofico-economice? Oricum am privi imaginea, Vosganian joacă cu mare succes rolul bananei, pentru că tot o Pulă cugetăoare se vrea a fi, un fel de falus bolșevico-alde-liberalistul pulii calului, pierdut prin cocina deputaților. Să-i dăm lui Vosganian să înfulece o omletă din cele două ouă plus banana ca desert, ca să se sature-n idioțenia mamii lui de cretin economist nevăduvitor.

7 octombrie 2017 4:35

Scarbit Vosganian, care plangea in Parlament cerand 9contra comision gras) subventii pt Ioan Niculae, cel mai bogat roman? Pe zi ce trece devine tot mai psd-ist. Hai sictir fals liberal.

6 octombrie 2017 21:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.