Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Operele artistelor Alina Aldea, Maria Roxana Cioată şi Maria Mănucă au fost selectate, alături de cele ale altor şapte artişti români, de Comitetul internaţional de selecţie spre a fi expuse la Florence Biennale 2017 – a XI-a ediţie a Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană de la Florenţa, prestigioasă manifestare dedicată diferitelor forme de exprimare artistică contemporană.

Florence Biennale 2017 se va desfăşura în perioada 6–15 octombrie 2017 în Pavilionul Spadolini din Fortezza da Basso de la Florenţa, unde vor fi expuse lucrări de pictură, desen, grafică, sculptură, ceramică, artă textilă, fotografie, performance, instalaţii etc. ale unor artişti provenind din întreaga lume. A XI-a ediţie a Bienalei Internaţionale de Artă Contemporană de la Florenţa are ca temă «eARTh: Creativity & Sustainability», propunându-şi să contribuie la consolidarea unei viziuni asupra viitorului în care creativitatea şi sustenabilitatea să constituie fundamentele unui «ecosistem» al artei şi culturii în cadrul căruia să precumpănească respectul asupra naturii şi al tuturor formelor de viaţă.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.