Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Avocata liderului PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că este la Bruxelles unde vrea să depună o plângere, alături de colegii săi avocaţi, „faţă de modul în care s-au desfăşurat ieri evenimentele la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie”. Maria Vasii a declarat că astăzi a depus o solicitare şi la Curtea Supremă pentru a se lua măsuri ca la ieşirea din instanţă să nu se repete şicanările la care a fost Dragnea.
„O să întrebăm organismele abilitate de la nivelul Uniunii dacă acestea au fost condiţionalităţile impuse prin MCV Justiţiei din România. Respectiv să aduci un demnitar în faţa Înaltei Curţi. Nu pentru judecată, ci pentru că este locul în care este obligat să meargă şi în acest mod îl supui unor atrocităţi pentru că acel demnitar nu poate răspunde datorită decenţei şi demnităţii sale. Vom depune un protest cu privire la lipsa de reacţie a Înaltei Curţi, prin conducerea Înaltei Curţi”, a precizat Maria Vasii, la Antena3.

„Conducerea Înaltei Curţi este vizată de sesizarea pe care o facem. Inalta Curte este obligată, prin modul în care îi organizează serviciul de pază, să asigure scuritatea justiţiabililor care vin la proces. Am depus în cursul zilei solicitare către conducerea Înaltei Curţi pentru a se lua măsuri ca la ieşirea din sală să nu se repete agresiunile la care a fost supus domnul Dragnea şi doamna Prodana (Bombonica Prodana - fosta soţie a lui Liviu Dragnea), la intrarea la Înalta Curte. Am primit un răspuns din partea coducerii că se vor lua măsurile cuvenite. Şi am constatat cu stupoare că ce măsuri s-au luat? Că au fost aduşi interlopii, nu! Pentru ca în faţa camerelor să se spună că dânsul, sau domnul Codrin Ştefănescu ar fi adus interlopii. Nu, eu am cerut măsuri de protecţie şi am văzut interlopii. Este normal să cred atunci că pentru discreditatre sau pentru cine ştie ce alte telefoane sau legături obscure, din nou pentru ca discreditarea domnului Dragnea, sau presiunea psihcă asupra lui să fie deplină”, a continuat aceasta.

Integral pe Adevărul