Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

E simplu de explicat de ce i-am făcut bolşevici pe cei doi „stimabili“ politicieni dâmboviţeni. La jumătatea anilor ʼ40, comuniştii români dădeau vina pentru majorarea preţurilor pe speculatori, pe străinii de neam şi ţară care doreau să distrugă România.De vină nu era jaful autorităţilor comuniste, proasta guvernare sau măsurile populiste, ci duşmanul de clasă, patronii neînsetaţi de bani şi de averi, ticăloşii care vor să facă profit din suferinţa oamenilor. Nu era o scenă tipică doar României acelor ani. La fel au stat lucrurile peste tot unde bolşevicii ajunşi la putere pe tancurile Armatei Roşii încercau să acopere jaful lui Stalin cu lozinci anticapitaliste.

Diferenţa dintre perioada amintită mai sus şi vremurile pe care le trăim acum este că în locul lui Stalin îi avem pe Dragnea&Tăriceanu şi toţi acoliţii lor, care au ajuns în funcţii-cheie din guvern şi administraţie. Că în locul unui semianalfabet ca Gheorghe Gheorghiu-Dej îl avem premier pe un semiplagiator ca Mihai Tudose. Că banii bugetului nu mai i-au calea SOVROM-urilor, ci buzunarul firmelor de partid. În rest, placa e aceeaşi. Vina este a străinilor speculanţi (multinaţionalele), a burghezilor care sug sângele poporului (patronii şi bancherii), a străinilor care se amestecă în viaţa ţării (ambasadorii SUA, Germaniei şi Marii Britanii). Noii bolşevici, Dragnea şi Tăriceanu, urlă şi arată cu degetul către aceste elemente antinaţionale care s-au unit pentru a boicota măreţele realizări ale Guvernului PSD.

Integral pe AdevărulComentarii

Nepolixului de mai jos. Nu sunt plin de ură animalică. În ceea ce-i privește pe Dragnea și Tăriceanu, sunt doi indivizi fără scrupule, care nu sunt nici patrioți, dar sunt nemernici, iar în același timp duc țara de râpă. Da, cunosc istoria datoriei externe publice guvernamentale, Băsescu a dublat acea datorie în perioada 2009-2012, cu cele 20 de miliarde euro, Ponta triplat acea datorie cu cele 30 de miliarde euro în perioada lui de 3 ani de mandat. Guvernele PSD de după ultimele legislative au mai mărit acea datorie cu vreo 3 sau 4 miliarde euro în ultimele 8 luni de zile. Deci, concluzia e că PSD-ul nu știe altceva decât să înglodeze România în datorii, ceea ce denotă incompetență, incapabilitate, prostie cu carul. Tăriceanu a fost un bun premier la momentul lui, dar acum pentru că s-a agățat de funcția în care l-a uns Ponta la început iar Dragnea l-a păstrat acolo, nu e decât un individ arivist și ticălos, din moment ce nu e preocupat de soarta țării, ci numai de a-i duce țucalul lui Dragnea. Ce fabulezi tu cu firme acoperite și șpagă, o fi adevărat, n-o fi adevărat, problema e că tocmai pentru că și corupția politică și nu numai e de dimensiuni mari, țara are nevoie de o justiție cât mai eficientă și cât mai severă, nu căcatul praf de justiție pe care-l face PSD-ul și neghiobul ăla de Tudorel Toader, un cârpaci jurist, care se tot screme până se va căca pe el curând. Concluzia e că degeaba ești de partea lui Tăriceanu și Dragnea, pentru că toate argumentele reale cotidiene te contrazic ferm. Nu știu ce vrei să zici tu cu nick-urile alea, am impresia că ai încurcat borcanele. Amice, lasă-te de ridicat osanale bolșevicilor, nu sunt decât niște împuțiți, care vor râmâne la fel de împuțiți. Cam asta e.

5 octombrie 2017 11:01

Polixului de mai jos. 1. Esti imbibat de ura animalica. 2. Dragnea si Tariceanu de ce nu ar fi si legionari, fascisti, fanarioti si orice altceva devreme ce nu va plac si nu va convin voua? 3. Datoria externa n-a fost marita si de Basescu? Oho! Singura perioada cand a scazut a fost sub CDR! Cunosti apoi nivelul datoriei SUA? Se lupta din greu sa nu depaseasca prea mult nivelul PIB! Un munte de dolari! 4. Au marit aberant salariile nesimtite. Ai dreptate pana la D-zeu, dar, prin criteriul procentual, toti le-au marit! Basescu le-a micsorat, dar numai la pulime. Unora dintre cei puternici (justitie, CCR, BNR) nu li s-au redus, iar altii, precum Base insusi,sau cei din servicii, nu traiau numai din salarii, ci din mulgerea sistemului (ANRP, Microsoft, firme acoperite, spaga, bani de la tigani, etc. etc.) 5. Legile justitiei. Trebuie sa fii autist sa nu vezi abuzurile si neregulile din justitie. Partea procuriceasca, mai ales! Baietii si fetitele care tipa nu-si vor atinse privilegiile, iar o lege a raspunderii ministeriale ar fi pentru ei foc si pucioasa! 7. Nu-ti spun, in incheiere, si eu "hai sictir!" pentru ca iti apreciez efortul de a-ti argumenta opiniile. Pacat ca nu te poti abtine si-ti dai in petec cu porcariile verbalicesti sub nick-urile lui "nae" si "Gheorghe Calin"!

5 octombrie 2017 9:48

nae, consilier local PSD de 14 ani Nu prea inteleg ce scrieti, dar ca si cel de la 14:49, v-as abuza nonstop.

5 octombrie 2017 8:20

@ 4 octombrie 2017 20:18 (2) Păi nu e bătaie de joc mărirea salariului cetățeanului de rând cu o sumă derizorie în timp ce salariile importanților bugetari din administrația de stat locală și centrală, guvern și parlament au fost triplate de câteva ori pân-acum? Iar asta fără a se ține cont de datoria externă publică a țării care crește vertiginos? Ca să nu mai menționez bătaia de joc generalizată la adresa schilodirii justiției românești pentru a favoriza haita nemernică de politicieni bugetari cu funcții importante pentru ca leprele respective să nu mai poată fi pedepsite penal deloc? Mă refer la OUG 13 și la toate mânărelile împuțite pe care limbricul ăla de Tudorel Toader se tot screme-n constiparea lui mintală zilnică să le facă la Codul Penal? Dacă Cioloș a făcut modificări la Codul Penal iar societatea românească civilă și juridică nu s-a opus și nici străinătatea, acum când PSD-ul modifică schilodind justiția românească atât societatea românească juridică și străinătatea se opun, de ce? Aha! Păi că, chipurile, boșorogul ăla de George Soros aruncă munți de bani din averea personală ca să-i facă zile grele lui Dragnea? Hai sictir nene! Asta să i-o spui lui Mutu? Sau să i-o spui lui Surdu? Iar de la realitatea dureroasă și cruntă românească reflectată atât de elocvent de toate șmenăriile și nemerniciile pe care le fac aceste două lepre și partidele lor împuțite, că vrei tu să faci o leacă de istorie despre bolșevismul de pe vremea lui Lenin și Stalin e obligatoriu ca nu cumva să-i botezăm pe Dragnea și Tăriceanu bolșevici împuțiți deși ei sunt? Hai sictir!

5 octombrie 2017 0:14

@ 4 octombrie 2017 20:18 (1) Stimabile, problema e mult mai simplă și se pune-n felul următor. Faptul că autorul articolului e de la Adevărul actual e o certitudine, dar și faptul că respectivul îi categorisește pe Dragnea și Tăriceanu bolșevici e la fel de real. De ce? Păi pentru că sunt bolșevici, primul e șeful de partid al neo-PCR-ului de azi care e acest PSD, iar Tăriceanu în ciuda faptului că grohăie că e mare sau fost liberalist, actualmente conservatorist al fesenismului din fostul partid al varanului acel PC pe care-l conduce acum Tăriceanu, pentru că e-n clică cu Dragnea la guvernarea bolșevicească a României, deci e foarte simplu. Că speculații despre denumirea de bolșevici atribuită celor doi se pot face, e una, dar atât timp cât cei doi guvernează țara spre dezastru, atunci din punctul ăsta de vedere cei doi sunt nu numai bolșevici ci de fapt sunt bolșevici împuțiți. Rezultatele oricărei guvernări se pot compara cu valoarea datoriei externe naționale guvernamentale publice de la începutul guvernării cu cea de la sfârșitul guvernării. Date exacte reale despre această datorie externă a țării se găsesc și nu e prea grea să fie căutate. PSD e partidul care a ruinat România și a inglodat țara în cea mai mare valoare din suma totală a datoriei externe actuale a țării noastre, asta e o certitudine. Iar din acest simplist punct de vedere care e atât de dureros și de real, putem categorisi pe cele două lepre Tăriceanu și Dragnea nu numai bolșevici împuțiți, dar și nemernici ca să nu le acord decât un epitet. Guvernarea de bătaie de joc la aresa României practicată de cele două lepre Dragnea și Tăriceanu e atât de relevantă prin toate ticăloșiile pe care le fac acești doi neoameni prin orice măsură legală aplicată în viața cetățenilor țării.

5 octombrie 2017 0:13

@@4 octombrie 2017 18:48 Imi pare rau, stimabile, aici nu intra in discutie "Adeverulu" lui Beldiman, ziar antiregalist, aparut in 1871, in doar 14 numere, la Iasi, ci de "Adevarul", re-fondat in 1888, la Bucuresti, de Constantin Mille, ca organ de presa al socialistilor romani. Chiar si dupa scoaterea din legalitate, in 1924, a Partidului Comunist din Romania (aparut sub acest nume in 1921), deoarece milita pentru dezmembrarea "Romaniei imperialiste" (!?), ziarul "Adevarul", prestigios, de altfel, a ramas, impreuna cu "Dimineata", principala voce a comunistilor. Asta pana in 1951, cand stafeta a fost preluata de "Scanteia". Acum, (de fapt, din 1989) noul "Adeverul", incearca sa-si schimbe culoarea din rosu aprins in rozaliu! Nici diferentierea bolsevic-mensevic nu are vreo relevanta, deoarece ea nu a reprezentat decat divergentele si lupta pentru putere dintre Lenin si Trotzki, care numai rusi nu erau! Mai invatati carte, baieti! Nu este decat o bazaconie sa-i proclamati tocmai voi pe Dragnea si Tariceanu bolsevici !!!

4 octombrie 2017 20:18

@4 octombrie 2017 18:08 Ai auzit de analfabet functional? Unul esti tu! Citesti, dar nu stii ce citesti sau mai grav nu citesti ce trebuie si unde trebuie, da-ti dai cu parerea. Greseala nu-i a ziarului, ci a prietenilor tai de la Haznaua 3 care asa au facut culegerea de text. ziare.ro afiliat la antena3.ro

4 octombrie 2017 18:56

@4 octombrie 2017 16:29 Mai tovarase, te contrazici la fiecare a doua fraza. Pai, daca majoritatea bolsevicilor au fost evrei, iar bolsevicii si nu mensevicii au transformat PSDMR in Partidul Comunist, nu poti zice ca toti rusii din acel partid erau evrei.Ca doar mai multi erau rusi. Nu era situatia din Romania. Ca unii dintre capeteniile partidului au fost evrei, e de netagaduit. Apoi Iskra ( Scanteia ) a fost ziarul PSDMR si nu a fractiunii bolsevice care s-a transformat in Partidul comunist in 1918. Cat priveste Pravda (Adevarul) esti intr-o totala eroare . Adevarul romanesc ( ziarul) a aparut in 1871, la Iasi. Nu prea era PC la vremea aia. Ca a avut un director numit Beldiman ( Ghici ce natie era. Ai carte ai parte.) asta-i cu totul altceva. Ai grija tovarase cand dai lectii de istorie la altii. S-ar putea sa te faci de ras sau de cacat.

4 octombrie 2017 18:48

gramatica, bat-o vina!... mie mi-a ramas inima la "nu mai i-au calea..."; asa ortografie, asa ziar, asa opinii, ce sa mai astepti...

4 octombrie 2017 18:08

Aa, si inca ceva Ziarul "Adevarul", fost "Scanteia", fosta oficina a PCR, nu a gasit un nume mai potrivit decat al fostei oficine a fostului PC din Romania! Este nostim rau de tot sa vitupereze acum impotriva "bolsevicilor"!!! De unde ajunserati, mai bibicilor", campioni ai anticomunismului?!

4 octombrie 2017 16:43

mircea doi comunishti care put a cacat, doi limbrici, doi bolshevici imputiti sunt Tariceanu si Dragnea

4 octombrie 2017 16:40

Istorie adevarata @vio Marx, Engels, Lenin, Stalin (alias Djugashvili, in trad. din gruzina "fiu de evreu) = evrei, iar Consiliul Comisarilor Poporului al Rusiei bolsevice era aproape in totalitate format din evrei. Dintre cei importanti doar Kirov era rus si l-au asasinat camarazii sai bolsevici! In Romania interbelica, Partidul Comunist DIN Romania avea vreo mie de membri, toti de origine evreiasca, chiar daca unii proveneau din Rusia, Bulgaria, Ungaria sau de aiurea. Nu inseamna insa ca sutele de mii de evrei din Romania au fost bolsevici. Nici pomeneala! Cei mai multi se integrasera deja in societatea romaneasca si au contribuit din plin la devoltarea economica, stiintifica si culturala a Romaniei. Dar cele cateva mii care au devenit varful de lance al noului PCR de dupa razboi au facut prapad impotriva elitelor romanesti in primii ani ai comunismului. Alaturi de ei au venit, din pacate, si zeci de mii de romani, care au adancit ciuma comunista. Adevaratii evrei, harnici si inteligenti, iubitori ai valorilor lor nationale si religioase au fugit de comunism ca dracul de tamaie, cei mai multi ajungand in Israel, unde construiesc o tara extraordinara. Acesta este adevar istoric, mai vio, si nu antisemitism idiot! Este adevaratul anticomunism, cel care discerne intre bine si rau, indiferent din ce tabara sau neam vine. Asa ca pune tu mana pe cartea de istorie, nu pe cea de propaganda!

4 octombrie 2017 16:29

nae Autorul a uitat sa-i denumeasca bolsevici imputiti, ca sa le fie numele complect

4 octombrie 2017 16:04

vio e un cretin mai jos care nu stie cine au fost bolsevicii , ii imprumuta cineva o carte? ( cu desene si poze daca se poate ca pare retardat)

4 octombrie 2017 15:39

Bolsevicii erau, in proportie covarsitoare, evrei. Ceeace nu inseamna nici pe departe ca toti evreii au fost bolsevici! Unii dintre ei, cei mai multi, de fapt, au fost victime, mai ales ca nazismul a fost sprijinit, pana la atacarea Uniunii Sovietice, chiar de catre bolsevici, iar la inceput chiar de banci evreiesti din America. Rockefeller inre altii. Ce treaba sa aiba Dragnea si Tariceanu cu bolsevismul?! Excrementul asta de jurnalist de la hAdevarul isi varsa umorile de tampit si analfabet in public.

4 octombrie 2017 14:49

Kovesi Lulutza simt că nu mai pot să fac față COMENZILOR POLITICE, dacă nu-mi dați SUPREMAȚIE !!!!!

4 octombrie 2017 14:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.