Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan susține că guvernarea PSD - ALDE este "în derivă" și încearcă să ascundă lipsa rezultatelor bune din economie prin inventarea unor adversari imaginari, precum Banca Națională a României sau Autoritatea Națională de Reglementare în Energie, informează Agerpres.

"Atât domnul Tăriceanu, cât și domnul Dragnea dovedesc o lipsă de ancorare în realitate care frizează bunul simț, pentru că un om politic, chiar dacă nu se confruntă cu o mare parte din problemele care există la nivelul populației, ar trebui să demonstreze, în primul rând, empatie și, în al doilea rând, o înțelegere a fenomenelor economice. Inventează adversari imaginari, din cauza derivei și lipsei de rezultate din economie. Creșterea ROBOR, adică a indicelui care arată costul creditelor în lei, este rezultatul direct al politicii guvernamentale și în niciun caz vina Băncii Naționale a României, pe de o parte, pentru că acest indicator este dat de raportul cerere-ofertă pe piață și, pe de altă parte, pentru că întreaga structură a creșterii economice în momentul de față este bazată pe consum", a declarat Turcan.

Integral pe România Liberă