Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

'Atingerea unor obiective naţionale sau regionale relevante pentru dezvoltare nu se poate face fără implicarea mediului economic. Adeseori, mediul de afaceri reuşeşte singur chiar şi atunci când administraţia publică rămâne în urmă în ceea ce priveşte datoria statului de a furniza acel cadru predictibil, favorabil dezvoltării economice. Din acest motiv, antreprenoriatul este un autentic motor al schimbării sociale şi al inovării, cu precădere în contextul de piaţă actual, unul dinamic şi alert în materie de tehnologie, inovare şi oportunităţi', a spus Iohannis, la Forumul oamenilor de afaceri români şi croaţi, organizat la Camera de Comerţ şi Industrie a României.

'Ţările noastre sunt printre cei mai noi membri ai familiei europene, ţări profund ataşate valorilor comune, de unitate şi solidaritate în cadrul Uniunii Europene. Ne propunem, astfel, să valorificăm potenţialul deosebit de care dispunem într-un consistent parteneriat regional. Un asemenea obiectiv necesită, în continuare, consolidarea procesului de integrare economică. Indiferent de cât de puternice sunt mesajele noastre - ale liderilor politici, în planul cooperării bilaterale, vehiculul esenţial al performanţei economice sunteţi dumneavoastră, oamenii de afaceri', a spus Iohannis, care i-a încurajat pe oamenii de afaceri să exploreze, cu 'optimism şi determinare', toate oportunităţile economice care pot apropia şi mai mult România şi Croaţia.


Comentarii

un ardelean Asa-i !!! Da` tu mai sasule, te-ai luptat din toate puterile sa fie invers ! Realizeaza oare cineva (inclusiv tu sasalaule anti romania !) ce-ar fi insemnat ca si Presedintele sa ..."tina" cu tara ?

4 octombrie 2017 11:54

Nu este edevarat! Tu TRAFICANTUL DE COPII nr 1, FALSIFICATORULE DE ACTE sa recunoști performantele, NOTABILE, economice ALE GUVERNULUI, după ce in iarna la nici o luna de zile, RAGEAI CA BOUL LA POARTA NOUA, ca vrei sa dai jos guvernul, ACUM CE FACI? Ce faci bai BOULE de GHIOLBANIS?! NAZIST IMPUTIT CE ESTI TU!!!!!

4 octombrie 2017 8:19

Rumegusul prezidential Basescu macar avea umor. Geaca Rosie vorbeste ca un joagar mai molcut asa, dar care tot rumegus produce.

3 octombrie 2017 17:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.