Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

De anul trecut, fata Andreei Esca (45 de ani) şi cântăreţul Mario Fresh, ”fiul” adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Mario îi găteşte felul principal, Alexia (17 ani) face desertul, învaţă impreună pentru Bac şi se asortează perfect până şi la haine.

Click!: Alexia, tu şi Mario formaţi o pereche super. De cât timp sunteţi împreună şi cum te-a cucerit?

Alexia Eram: Suntem împreună de un an şi două luni. Dragostea e la fel de intensă şi frumoasă. Mi s-a părut un băiat foarte respectuos, foarte drăguţ, romantic. Îmi aduce mereu trandafiri, chiar dacă nu e nici o ocazie specială. Îmi face tot felul de surprize: de exemplu, atunci când e plecat prin ţară cu concerte îmi spune că vine într-o zi, dar de fapt el vine în alta şi mă bucur. De ziua mea mi-a adus un mare buchet de trandafiri şi câteva cadouri frumoase. Îmi găteşte, chiar dacă vreau eu să fac treaba asta.

Serios? Mario are 17 ani şi ştie să gătească?

Da, face asta de fiecare dată când vine la noi să mâncăm cu ai mei. Găteşte pui cu soia, pui cu curry. Eu nu am o mâncare preferată, îmi place cam tot ce face el, pentru că e cu dragoste. I-am făcut şi eu un fondant de ciocolată, deci ne completăm: felul principal el, desertul, eu.

Să înţeleg că vă gândiţi la viitor...

Încă suntem mici, ai mei îl plac pe Mario, dar nu se pune problema de căsătorie. E anul cu Bac, trebuie să învăţ, aşa că nu avem astfel de gânduri. Învăţăm împreună, facem meditaţii. Eu o să plec în străinătate la facultate, probabil în Londra. El o să meargă mai departe cu muzica aici.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.