Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Premierul Tudose a identificat un alt mare inamic al guvernării PSD, în persoana numitului ROBOR. Acest sabotor al programului de guvernare îşi face de cap, în timp ce „colegii” de la BNR sunt plecaţi de acasă, după cum spune Tudose. N-ar fi bine ca, în în loc să se ocupe de Belina, procurorii DNA să-l ia la întrebări pe periculosul ROBOR?În programul de guvernare nu scrie nimic despre creşterea indicelui ROBOR. În ciuda acestui lucru, în mod cu totul duşmănos, indicele respectiv de care depinde dobânda pentru cei care au credite, se duce abrupt în sus.

Acelaşi lucru se întâmplă şi cu preţul la carburanţi după introducerea supra-accizei. Premierul Tudose şi-a dat cuvântul că nu se va majora niciun preţ, pentru că aşa îi spunea dumnealui geana stângă, alta ar fi fost situaţia dacă i s-ar fi bătut geana dreaptă, atunci, da, preţurile ar fi crescut. Şi nici bobii nu au arătat altceva, iar prezicătoarele angajate la Guvern pe post de analişti financiari au fost de aceeaşi părere.

Integral pe AdevărulComentarii

Mirel Smardoi Palada Joska,imi placi enorm cand stai capra.

4 octombrie 2017 7:34

Joska Ziar de cacat!

3 octombrie 2017 11:55

Joska Ziar de cacat!

3 octombrie 2017 11:55

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.