Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Uitați-vă bine la oamenii aștia! Datorită lor și colegilor lor, doar un bătrân a murit în uriașul incendiu de la azilul din sectorul 3. Da, da, am spus bine, DOAR UNUL, restul de 19 fiind evacuați cu succes.

De ce sunt așa surprinsă? Pentru că știu în ce condiții lucrează. Prin 2003, când m-am angajat în presă, i-am întrebat din ce an sunt autospecialele cu care vin la intervenții. „Astea două sunt din '80", mi-au răspuns atunci și m-am minunat, căci erau mai bătrâne ca mine. Au trecut încă 14 ani și situația a rămas aceeași.

Oamenii aceștia, și ei cu familii acasă, rate și facturi din ce în ce mai mari de plătit, au în mâinile lor viețile noastre. Diferența dintre viață și moarte în cazul unui eveniment special - incendiu, accident, cutremur, zăpezi sau inundații masive - stă în puterea și capacitatea lor de a interveni rapid, profesionist și ferm. Dar se pare că nicio autoritate nu realizează acest lucru.

Integral pe RepublicaComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.