Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Angajaţii Consiliului Judeţean Hunedoara au uitat să-l invite pe sportivul Avram Iancu, căruia urma să i se decerneze, la începutul şedinţei CJ, titlul de „Cetăţean de onoare”. Proiectul a fost amânat, iar înotătorul din Petroşani a fost sunat şi chemat rapid la Deva, scrie site-ul replicahd.ro. Liberalii au cerut demisia secretarului judeţului, Sorin Ştefoni.

Proiectul de hotărâre privind conferirea titlului de „Cetăţean de onoare al judeţului Hunedoara” domnului Marius Avram Iancu” era al treilea punct pe ordinea de zi a şedinţei, din lista de 29 de proiecte. După ce consiliera Doiniţa Maria Bălănesc, iniţiatoarea proiectului, a observat că sportivul nu era în sală, a început agitaţia, mai ales că aceasta a spus conducerii Consiliului Judeţean, înainte de şedinţă, că: „Vinovatul ar trebui să plătească”. Preşedintele de şedinţă, Daniel Andronache a cerut aleşilor judeţeni să amâne discutarea proiectului până la finalul întâlnirii, moment până la care sportivul avea timp să ajungă în sala de plen, mai relatează replicahd.ro.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.