Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

PMP cere demisia de urgență a lui Sevil Shhaideh atât din funcția de vicepremier, cât și din cea de ministru al Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, dar susține totodată că președintele PSD, Liviu Dragnea, constituie "problema majoră" și, în consecință, el "trebuie să dispară din peisajul politic românesc".

"Problema majoră nu este însă demisia doamnei Sevil Shhaideh, ci stăpânul PSD Liviu Dragnea. Tot ce atinge Dragnea, toți oamenii săi de încredere pe care îi numește în funcții-cheie ajung, într-un moment sau altul, la DNA. Liviu Dragnea este responsabil pentru toate numirile catastrofale din Guvern. Să nu uităm că, în decembrie 2016, el a propus-o pe Sevil Shhaideh pentru postul de prim-ministru. Astăzi înțelegem și de ce o susținea cu atâta tărie: îi era îndatorat. Tot Liviu Dragnea e responsabil de urcarea în funcția de ministru al Educației a unei catastrofe pentru învățământul românesc — Liviu Pop", se afirmă într-un comunicat remis vineri de Partidul Mișcarea Populară (PMP).

Integral pe AgerpresComentarii

Si atunci, TARTORUL DE BASESCU trebuie sa dispata din calea lacteiei.

24 septembrie 2017 11:06

Gheorghe Craioveanu Tu esti un lingau imputit de Psd-ist,cel de la ora 10:45,morti ma-ti tot cu imputiti de hoti si penali comunisti PSD.

23 septembrie 2017 22:02

PDL ist inrait Sa dispara first, Basescu, Boagiu, Udrea, Videanu, Nelu' Mexicanu', Blaga, Popoviciu, mafiotii PDL-hotzi care au devalizat Bugetul Tarii timp de 14 ani, si nu mai termina. Si-a lasat Basescu garda personala de batausi Kovesi, Codlea, Mosh Lazar ala, procurorul Portocala zis si Zdreanta. Astia sa dispara in fundul IADULUI, caci Poporul nu-i mai suporta. Despre Joannis....numai de rau!

23 septembrie 2017 10:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.