Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

„Dosarul va veni la Parlament, se vor uita cei din Comisia Juridică și în momentul în care vor constata că nu există niciun denunț al meu, aștept de la domnul Dragnea și de la domnul Savu scuze. Am fost citat legal ca martor într-un dosar din 2014, deoarece eu sunt premierul care a semnat cele două hotărâri de guvern”, a precizat Ponta.

„Am semnat și am aprobat în ședința de Guvern în 2013 o hotărâre din punctul meu de vedere absolut normală cum au fost multe altele prin care s-a trecut de la instituție publică centrală la una locală. Ulterior, în 2017, dintr-o investigație de presă am aflat că acea bază a trecut la o firmă privată, ori eu știu sigur că niciodată n-am aprobat în Guvern să treacă de la ceva de stat la privat”, a mai spus fostul premier.


Comentarii

angela In 2013 a trecut de la Apele Romane la Prefectura Teleorman cu tot cu chirisul Teldrum ,care a fost introdus acolo de Emil Boc . Emil Boc si Ponta de ce nu sunt cercetati in acest caz????

25 septembrie 2017 12:39

Firea, fost amanta a lui Tariceanu Imi placi enorm. Te-as fute-n cur non-stop.

24 septembrie 2017 9:45

de cand nu mai apare alina gorrrrghiu, locul ei de tzatza care-si ridica poalele in cap a fost liuat de victor viorel...

23 septembrie 2017 17:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.