Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Dana Nălbaru, care în urmă cu zece ani strălucea în lumina reflectoarelor la emisiunile tv, dar și în show-urile incendiare ale trupei HI-Q, nu mai vrea să audă de muzică și și-a îndreptat toată atenția asupra familiei. Mai mult, a renunțat și la casa din Capitală, mutându-și reședința la țară unde, în sfârșit, și-a găsit liniștea sufletească.

Dana Nălbaru (40 ani) și soțul ei, actorul Dragoș Bucur (40 ani), au făcut o schimbare radicală în urmă cu patru ani. S-au mutat la țară și sunt mândri de căsuța pe care și-au ridicat-o cu propriile forțe, dar despre care nu vor să spună exact unde se află. Cei doi locuiesc într-un sat ce pare rupt de lume: “Casa noastră este situată între pădure și lac. Avem o curte în care am plantat multe, multe flori, copacii sunt acum înfloriți și miroase a primăvară. În spatele curții ne-am făcut o mică grădină și pământul e foarte bun. Avem roșii, dovlecei, ardei, vinete, morcovi, castraveți, ceapă, usturoi, mentă, lobodă, pătrunjel, leuștean, tarhon, oregano și căpșune multe. Leurda și urzicile le adunăm direct din pădure, proaspete. Toamna avem mere, piersici, caise, prune și nuci. Facem compot, gemuri și suc de roșii, toate adunate din curtea noastră”, povestește Dana Nălbaru pentru viatasanatoasa.biz.

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.