Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Cel puţin 15 imigranţi s-au înecat, iar alţi 15 sunt daţi dispăruţi după ce ambarcaţiunea cu care sperau să ajungă în România s-a scufundat în Marea Neagră, în largul Turciei, a anunţat vineri seară Paza de Coastă turcă.

La bordul ambarcaţiunii care se îndrepta spre România erau aproximativ 70 de imigranţi clandestini.

Nava s-a scufundat vineri dimineaţă, în sud-vestul Mării Negre, în largul districtului turc Kefken, la circa 120 de kilometri de oraşul Istanbul.
Sursă: Mediafax


Comentarii

Lulea spataru Începe iarna si s-a închis ruta pe marea neagra.ai căzut în mare ai belit pula si in un minut estimort de hipotermie.

23 septembrie 2017 8:54

Reamintim amatorilor de peripeții pe mare că deși prețul călătoriei bate spre 20.000,00 de EURO / cap de vită furajată, în el nu sunt incluse nici vesta de salvare (care costă alți circa 9,52 EURO, n.red.) și nici clasicul colac gomflabil (a cărui valoare oscilează în funcție de prezul barilului de petrolul între 2,26 și 3,57 EURO / buc., n.red.)! Cu respect, Felix & A3 (co-calari CNN, n.red.)

23 septembrie 2017 0:17

PRECIZARE: colajul cu mâna care iese din apă a fost realizat de FELIX-OCNAȘU' în zona lacului subteran din Salina Cacica și el a fost conceput ca să vă ”sensibilizeze” pe Dvs.!!! În realitate, mâna aparține unui cetățean din ... Croația, care a fost decapitat de ISIL (motiv pentru care noi am considerat că oricum nu-i mai trebuie și ne-am însușit-o, ca s-o băgăm în apă, n.red.) ... Cu respect, ”redacția”-poollii

22 septembrie 2017 23:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.