Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Ambasadorul României în SUA, George Maior, fost șef al SRI, a declarat, vineri, că își rezervă dreptul de a-și apăra reputația față de folosirea "abuzivă" a numelui său "în cadrul acestei avalanșe de minciuni, știri false și intoxicări iresponsabile și ilegale", potrivit Agerpres.

Reacția lui Maior vine după ce secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a arătat vineri că ambasadorul român la Washington coordonează un plan de eliminare a lui Liviu Dragnea, în contextul punerii sub acuzare de către DNA a vicepremierului Sevil Shhaideh.

Integral pe România LiberăComentarii

El sa fie?! Mai sa fie comedie, individul aista seamana leit cu Big Brother! Nu vi se pare? Unde este insa fratine-su Coldea? De ce sa ia numai al mic bobarnace?!

24 septembrie 2017 19:23

Care reputatie?! De papagal, de paraleu, de cartita, sau de CIA's fox prinsa'n cotetul gainilor? Ori toate la un loc, cum se cuvine unei asa complexe personalitati?

23 septembrie 2017 6:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.