Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Producătorii de echipamente destinate reţelelor de comunicaţii se vor implica în implementarea 'Ro-Alert', sistem care va permite transmiterea simultană a unui mesaj de alertă către toţi utilizatorii de terminale conectate la o reţea mobilă, se arată într-un comunicat de presă al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

'Grupul de lucru pentru dezvoltarea şi implementarea sistemului 'Ro-Alert' s-a reunit din nou astăzi (vineri, 22 septembrie 2017 - n. r.), la sediul Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii pentru o serie de întâlniri de lucru. Începând de astăzi, grupului de lucru i se alătură şi specialişti ai producătorilor de echipamente destinate reţelelor de comunicaţii, expertiza lor fiind esenţială pentru stabilirea parametrilor tehnici necesari funcţionării sistemului de alertare a populaţiei în situaţii de urgenţă', precizează arbitrul telecom.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.