Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat că vizita președintelui Klaus Iohannis la Philadelphia este un eveniment major în perspectiva Centenarului Marii Uniri.

"Este o vizită care are o semnificație simbolică aparte, prin faptul că la Philadelphia nu este doar locul nașterii democrației constituționale americane moderne, ci și un loc în care românii s-au exprimat pentru drepturile lor la autodeterminare. Deci, în perspectiva Centenarului, vizita domnului președinte în acest loc este, efectiv, un eveniment major după părerea mea", a declarat, joi seara, George Maior, la întâlnirea dintre președintele Klaus Iohannis și comunitatea de români din Philadelphia.

Integral pe AgerpresComentarii

KKK ...hai, du-te la furat ! Tragi bashini sulfuroase, bai, Maiorule. Ce-are Johannis cu Marea Unire infaptuita prin jertfa ostasilor romani ?!

23 septembrie 2017 10:59

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.