Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Secretarul american al Apărării, James Mattis, și ministrul Apărării din România, Mihai Fifor, au avut joi o întrevedere oficială la Washington. Cu această ocazie, șeful Pentagonul a ținut să aducă în discuție și lupta anti-corupție din România și a atras atenția asupra sprijinul pe care americanii în oferă în această privință, potrivit unor surse politice, citate de hotnews.

James Mattis a lăudat, de asemenea, România pentru contribuția importantă pe care o în domeniul securității din regiunea Mării Negre și pentru angajamentul de a aloca 2% din PIB pentru Apărare, cât și pentru eforturile majore făcute de armata României pentru îndeplinirea angajamentelor luate la summit-urile NATO din Țara Galilor (2014) și Polonia (2016).

Integral pe Curierul NationalComentarii

Si ce stie boul asta despre lupta anticoruptie din Romania?! Mai mult decat intoxicarile magarului Klem ce poate sti? Despre modul cum au fost puse la pamant turnurile gemene stie ceva? Sau, mai exact, chiar nu stie nimic? Se compara coruptia minora din Romanica cu cea globala, uriasa, din SUA? Crizele financiare globale cine le manipuleaza si cine castiga de pe urma lor? Plus razboaiele pentru resurse duse de SUA. Stie broscoiul asta belicos ca dupa Alexandru Macedon si Ginghis Han, poporul afgan a fost mereu liber? Ca nici imperiul britanic, nici cel sovietic n-au reusit sa cucereasca Afgnistanul? Ce cauta americanii acolo? Pe Osama Bin Laden? Hai sictir! Resursele minerale uriase ale acestei tari, in primul rand uraniul, dar si restul mineralelor din Tabelul lui Mendeleev. Coruptie si banditism la nivel global, asta inseamna razboiul din Afganistan. Si mai sifoneaza si din putinii bani ai armatei romane, pe care o constrange sa ia parte. Si nu pentru ca ar avea nevoie de banii si vietile militarilor romani, ci pentru a justifica agresiunea ca fiind actiunea unei coalitii internationale impotriva terorismului. Cine practica de fapt terorismul si jaful international?

22 septembrie 2017 20:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.