Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În timp ce Liga Naţională a luat pauză încă de săptămâna trecută, iar echipele au fost într-o mini-vacanţă de 2-3 zile, exceptând CSM Bucureşti şi Rapid Bucureşti care au jucat miercuri un meci în devans, campionatul Ungariei a programat şi joi o etapă înaintea preliminariilor Campionatului European din 2018, programate săptămâna viitoare. Două meciuri au captat atenţia şi în România, prin prisma echipei naţionale: Gyor – Siofok, adică duelul dintre selecţionerul Ambros Martin şi jucătoarele Gabriela Perianu, Denisa Dedu, şi Debrecen – VAC, la gazde fiind în teren şi Mădălina Zamfirescu.

Ambros Martin a câştigat clar disputa cu elevele lui de la naţionala României, scor 31-20, după un joc pe care l-a început cu 6-1 în minutul 8. Gyor nu i-a lăsat nicio speranţă unei echipe care s-a întărit serios în vară. Gabriela Perianu a fost principala marcatoare a echipei din Siofok cu 5 goluri.

Dacă Perianu şi Dedu au suferit primul eşec din acest sezon, în schimb, Mădălina Zamfirescu vine la echipa naţională după un rezultat important al echipei sale Debrecen, 29-28 cu VACI NKSE. Echipa antrenată de Tone Tiselj a obţinut cele două puncte în ultimele secunde, deşi în minutul 58 era condusă cu 28-27 şi văzuse şi o eliminare de 2 minute. Mădălina Zamfirescu a marcat însă golul pentru 28-28, iar mai apoi Debrecen a marcat şi golul victoriei. Ar fi de remarcat însă şi faptul că echipa gazdă a stat la ultimul atac aproape 75 de secunde, în cea mai mare parte a timpului fără să ameninţe poarta. Debrecen a pus punct unei perioade dificile, în care a fost învinsă de Gyor la 20 de goluri diferenţă şi de Siofok cu 28-22.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.