Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Igor Dodon a transmis un nou mesaj unioniştilor de pe ambele maluri ale Prutului. Şeful statului îi asigură pe aceştia că Unirea nu se va realiza niciodată, iar cei care o vor „să-şi pună pofta-n cui”.


„Nu ne mai ducem noi nici într-un fel de Românie. Eu cred că cetăţenii cunosc care este poziţia mea principială. Noi suntem moldoveni, avem limba noastră moldovenească, avem Istoria Moldovei. Şi niciun fel de Unire, niciun fel de idei utopice pe care le au unii, în Moldova nu vor trece. Noi vom păstra ţara noastră Republica Moldova şi punct. Cei care vor Unire să-şi pună poftan-n cui, nu va fi niciun fel de Unire”, a declarat Igor Dodon joi, 21 septembrie, într-o emisiune la AccentTV.

Integral pe AdevărulComentarii

Oltean 100% de acord cu ideile d-lui Dodon. Fiecare sa stea in banca lui.

12 octombrie 2017 12:28

Miron Costin ".."macara ca ne raspundem (numim ) acum moldoveni,iara nu intrebam =stii moldoveneste ?=ce stii romaneste ?=,adeca ramneleste... ..Si asa ieste acestor tari si tarai noastre,Moldovei si Tarei Muntenesti numile cel direptu de mosie, ieste ruman,cum sa raspunda (numesc) si acum toti aceia din tarile unguresti ..." PS.Tembelul de Dodon nu stie ceeace se stia inca din sec.XVII.

22 septembrie 2017 15:18

TRAIASCA MOLDOVA MARE !!! Domnul Ödön, pe când UNIREA fraților de pe cele două maluri ale PRUTULUI

22 septembrie 2017 14:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.