Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Șeful PSD, Liviu Dragnea, și-a adus din Israel o echipă de consultanți politici, așa explicându-se discursul mult mai agresiv în ieșirile publice din ultima perioadă la adresa jurnaliștilor, multinaționalelor, ambasadelor, băncilor.

Astfel, o echipă de consultanți israelieni, condusă de Asaf Eisin, a venit la București și  i-a pregătit lui Dragnea strategia politica și iesirile publice, sustin mai multe surse apropiate de liderul PSD, anunță ROMÂNIA LIBERĂ. Echipa îi pregătește lui Dragnea strategia pe baza cercetătărilor sociologice realizate de două ori pe săptămână. Amintim că doi consultanți politici israelieni, Moshe Klughaft şi Sefi Shaked, au fost autorii sloganului „Îndrăznește să crezi în România” și au ajutat formațiunea lui Dragnea să câștige alegerile parlamentare.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, iese constant cu tot felul de încercări de distragere a atenției opiniei publice de la adevăratele probleme din interiorul alianței și care se reflectă și în actul de guvernare. Neînțelegerile cu ALDE au fost cosmetizate rapid de ambele părți, însă fricțiunile din interiorul PSD par să-i scape vigilenței lui Dragnea, în ciuda regimului strict impus în partid. Cu cât șeful PSD vine cu argumentații din ce în ce mai stufoase, atât despre viitor, cât și despre trecut, cu atât scandalul este pe cale să explodeze din nou.

Pe lângă talentul său greu de egalat în arta manipulării, Dragnea și-a asigurat și o echipă de comunicare ce îi oferă unele sugestii de-a dreptul năstrușnice, susține COTIDIANUL. Ultima găselniță zvonistică propagată în interiorul PSD, apoi în spațiul public, este revenirea lui Viorel Hrebenciuc. Conform lui Dragnea, fostul sforar al PSD și-a reactivat, după trei ani de silentio stampa, petrecuți departe de politică, toate conexiunile vechi cu pesediștii și s-a pus pe distrus partidul.

Potrivit lui Dragnea, în interiorul PSD s-a încercat organizarea unui puci prin care el să fie înlăturat de la conducerea partidului, iar omul care urma să îi ia locul era chiar Adrian Țuțuianu, amintește ADEVĂRUL. „Sunt oameni care, de-a lungul anilor, cu ajutorul altor oameni încearcă să se reșapeze. Oameni gen Hrebenciuc. El asta face - dă jos conduceri, face conduceri, spune cine trebuie să fie și cine nu“, a declarat Liviu Dragnea, la un post de televiziune. În opinia sa, Hrebenciuc încearcă să se reșapeze politic și face jocuri împreună cu alți apropiați din PSD.

Viorel Hrebenciuc a reacționat la acuzațiile liderului PSD, conform cărora ar fi organizat, înainte, în timpul şi după moţiunea de cenzură, întâlniri în care vorbea despre schimbarea conducerii partidului. „Nu am de gând să intru în polemică. În niciun caz. Din ziua demisiei nu mă mai preocupă politica!”, a precizat Viorel Hrebenciuc în exclusivitate pentru emisiunea „Punctul de întâlnire” de la ANTENA3.

Dragnea are o problemă și cu jurnaliștii iar Victor Ciutacu devoalează planurile secrete ale şefului PSD,  lansând un atac dur la adresa acestuia, susține EVENIMENTUL ZILEI. Ciutacu a analizat atacurile lui Dragnea la adresa jurnaliştilor care au fost acuzaţi că ar avea legături cu serviciile secrete. „Dragnea este ceea ce, în limbajul meu obișnuit, s-ar chema „căcăcios”. Dat fiind, însă, că e președintele Camerei Deputaților, să-i zicem precaut, viclean, rezervat, insinuant, alunecos. Toate la un loc sau găsiți voi alte sinonime politicoase și procedurale pentru un om care, de regulă, nu se aruncă fățiș la bătaie cu foc automat, ci lovește la punct ochit și se trage la fereală după colt“.

Nici ambasadele nu au scăpat de criticile lui Dragnea, care a anunțat, potrivit NAȚIONAL, că nu este de acord ca România să fie trasa de urechi de partenerii occidentali ori de câte ori vrea mușchiul lor. Și mai exact, liderul PSD spune că nu este cazul ca ambasadorii străini să se întreacă în dojeni și în povețe atât timp cât România își respectă angajamentele luate. „Am avut o întâlnire și cu toți ambasadorii UE. Ce nu-mi place și nu accept e să fiu chemat la ordin de un ambasador. Poate alții au acceptat“, a declarat Dragnea.Comentarii

pe surse Dragnea si-a blindat gaoaza cu supozitoare israeliene. Supozitoarele israeliene sunt de marimea unui stiulete de porummb.

24 septembrie 2017 13:28

strateg evreu platit de PSD Romanii sunt prosti, extrem de prosti. La urmatoarele alegeri le dam cate un bax de ulei si vor avea gaoaza lubrificata pentru pula lui Dragnea pentru inca 4 ani.

24 septembrie 2017 7:25

Dragnea se blindează? 2 Între timp Olguța Vasilescu își deduce și ea prostia sustenabilă, scărpinându-se-n blana pisicii din propriile desuuri, iar Tudose analizează anal draftul, care tradus pe românește din engleză, înseamnă mai multe, respectiv halbă de bere dacă suntem la un pub englezesc, sau poate însemna curent de aer, dar poate însemna și ciornă sau maculatură, că bivolilor ăstora politici le e greu să se forțeze să vorbească curat românește, ei o englezesc aiurea că așa e trendul la antenele Varanului, cuvântul trend împrumutat și el netradus de pe Yahoo News, unde trend tradus pe românește înseamnă curent la modă. Sărmanul Dragnea nu suferă să-i tot spună ambasadorii UE că bătaia de joc pe care o face PSD-ul Codului Penal nu e bună, așa că pe Dragnea l-au apucat istericalele, că deși ambasadorii vor ca și-n România corupția să scadă spre extirpare ca-n UE, Dragnea o tot ține cu ale lui mânăreli plagiate din ceaslovul legislativ al defunctei URSS. La final o mUE lui Dragnea și expedierea unei torpile plină cu căcat în tot partidul împuțit mafie bolșevicesc!

24 septembrie 2017 2:01

Dragnea se blindează? 1 A și găsit locul sfătuitorilor la umbra zidului plângerii, unde și Dragnea s-a dus ca Băsescu și și-a tras un prezervativ pe cap după care a făcut mătănii rugându-se să nu ajungă la ocnă. Consilierii ăia ovrei se chinuie-n draci cum să-l scape de Dragnea de pușcărie, că altfel n-au cum să-l ajute, mai importantă funcție în stat nu poate ajunge, pentru că e pușcăriaș liber, în rest slugile lui în frunte cu grohăitorul Iordache se screm să mai găsească alți trântori cărora să le dea pensii speciale, pe când datoria externă crește vertiginos, iar klingonianul premier Tudose își deduce acțiunile, dar o face invers, pentru că deși șobolanii jurnaliști de la antenele varanului se tot screm să convingă boborul că deducere înseamnă scutirea de impozit, cuvântul deducere care provine de la englezul deduct, deductible, înseamnă tradus în limba noastră mioritică a berbecului Daeea, impozabil, sau care se reține, impozitează dintr-o sumă de bani.

24 septembrie 2017 2:01

Dragnea are pula mare, fute-n cur pe orisicare! oricate spume ati face

23 septembrie 2017 14:40

nae, consilier local PSD de 14 ani Plecat, ramai acolo.pui cam multe intrebari pt un capsunar/spalator de wc

23 septembrie 2017 14:39

Plecat Sigur aia nu vin fara macar 5000 de euro pe zi la nivelul ala. Interesant ar fi de unde vin banii...

23 septembrie 2017 12:21

Israel distruge tara prin sobilanii de la P$D Educatia distrusa, investitiile zero, demolarea luptei anti-coruptie, alungarea investitorilor straini.

22 septembrie 2017 19:50

P$D partid israelian Ca si pe vremea implementarii comunismului in Romania, sunt folositi evrei. Culmea este ca acum folosesc voturile imbecilor "Mandtu ca sunt roman"

22 septembrie 2017 19:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.