Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Comisiei parlamentare de control al activităţii SRI, Claudiu Manda, a declarat că fostul parlamentar Sebastian Ghiță ar putea fi audiat prin sistem de videoconferință, ca urmare a dorinței acestuia, scrie Agerpres.

"În prima ședință a comisiei vom discuta dacă îl invităm pe Sebastian Ghiță și când pentru a fi audiat la comisie prin videoconferință. Depinde cum și când va fi! Am înțeles din spațiul public că domnul Ghiță își dorește să fie audiat de această comisie.

Tehnic, și domnul Ghiță și orice alt cetățean român care nu are statut de ofițer SRI nu e obligat să vină la comisie. Dar, dacă domnul Ghiță își dorește și s-a manifestat în acest sens inclusiv în mass-media, comisia SRI se poate sesiza în acest sens și îl poate invita.

De când sunt eu președinte nu am văzut elemente în plus în vreo apariție a domnului Ghiță sau în vreo dorință a domniei sale. Comisia ar fi trebuit, din punctul meu de vedere, să se fi sesizat de atunci și să-l invite sau să poarte o discuție.

Eu am înțeles disponiblitatea domnului Ghiță de a participa la această audiere și voi propune comisiei sesizarea și invitarea prin videoconferință", a afirmat Manda.

Integral pe România LiberăComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.