Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

După zvonurile apărute în presă că Michael Schumacher s-a ridicat din pat, familia a transmis, printr-un avocat că fostul pilot de Formula 1 este în comă, iar starea lui s-a agravat.

Pe 29 decembrie 2013, germanul Michael Schumacher, septuplu campion mondial de Formula 1, schia în staţiunea Meribel din Alpii Francezi. Fostul sportiv s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de o piatră, iar viaţa sa a fost salvată de faptul că purta cască.

Din păcate însă, în ultima perioadă, starea acestuia s-a agravat tot mai mult, iar cu fiecare zi care trece, şansele de a-l pierde sunt tot mai mari.

Potrivit Cancan.ro, familia lui Schumacher a luat o decizie radicală, urmând să-l transfere pe fostul campion în SUA, acolo unde unul dintre cei mai buni neurochirurgi din lume va încerca să îl salveze. Mai mult decât atât, familia lui Schumi este gata să se mute în Texas şi pe termen nedeterminat, dacă va fi cazul.

"Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, e dureros ce se întâmplă acolo.", a declarat recent un membru al familiei fostului pilot F1.


Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.