Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Statul Paralel. Tot aud expresia asta, fără să pricep exact ce înseamnă.

Există 3 puteri ale statului: legislativă, executivă, judecătorească. Presa e lipită în mod abuziv ca a 4-a putere; jurnalismul este o activitate privată, nu este finanțat de stat, ci de cetățeni, și nu are calități oficiale de acțiune.

Statul ăsta paralel, sau adânc, deep state, ar fi el un soi de a 4-a putere, mai tare decât toate celelalte. Alcătuită din cine? Păi, din SRI, pardon, din sérele Codlea, pardon, din serelé Coldea, potrivit zicerii unui fost acționar al zisului srl, colonel Dragomir, actualmente multipușcăriabil.

Că printre angajații SRI sunt destui corupți, jamesbonzi bolnavi de închipuire, aflători în treabă care iau leafă degeaba sau imbecili pur și simplu, n-am nicio îndoială. Pe câțiva i-am putut admira în viu, chiar la niveluri înalte. Pentru cârdășia cu Ghiță, nu știu în care dintre categoriile de mai sus ar trebui încadrat ditamai generalul Coldea.

Integral pe RepublicaComentarii

Paulus: ah, e (foarte) simplu, ”statul paralel” e EURO-ECHIVALENTUL ”PARTIDULUI” !!! Ei bine, EXACT ca și ”Partidul”, și ”statul paralel” își închipuie că a pus EURO-laba pe mine, pe tata, pe alde văru-meu, pe alde sor-mea și în general pe rezultanta (pe curba înfășurătoare a) celor antemenționați (adică pe ... popor, poreclit mai nou ”populație” și / sau popizdație), nu?! Cu respect, Paulus

22 septembrie 2017 0:03

Vasile @ion esti bou!

21 septembrie 2017 16:34

ion Comisia parlamentara are dreptul sa audieze si sa faca apoi un raport , pe oricine vrea!!!! Parlamentul este ales democratic de popor !!! Daca CTP -ul inca nu s-a trezit din totalitarism , asta este altceva. Nu inseamna ca debitarile lui trebuie luate in seama de cineva!

21 septembrie 2017 12:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.