Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a declarat miercuri că omologul său american Donald Trump este "noul Hitler" al politicii internaţionale şi susţine că liderul de la Casa Albă l-a ameninţat indirect cu asasinarea, relatează site-ul publicaţiei The Independent.

"Magnatul crede că este proprietarul întregii lumi. Arată asta prin acţiunile sale la nivelul politicii internaţionale, se comportă ca noul Hitler", a spus Maduro.

Liderul de la Caracas consideră că Donald Trump desfăşoară o politică agresivă împotriva poporului venezuelean, dintr-o poziţie de "supremaţie rasială şi imperială", dar "nimeni nu va fi capabil vreodată să intimideze Venezuela".

Nicolas Maduro a subliniat că va rămâne la conducerea ţării în ciuda promisiunilor preşedintelui SUA de a lua noi măsuri împotriva guvernului Venezuelei, pe care îl acuză de autoritarism.

Integral pe MediafaxComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.