Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Centrul Capitalei era aproape gol miercuri seara, in jurul orei 19:30, bucurestenii preferand sa se puna la adapost dupa intrarea in vigoare a unui cod galben de furtuni.

Primarul general Capitalei, Gabriela Firea, a declarat miercuri ca intervalul critic in Bucuresti va fi intre 19.00-20.00 si vor fi cateva cartiere ceva mai afectate: Baneasa, Colentina, Andronache, Drumul Taberei, Lacul Tei, Militari, Salaj, Rahova, Ferentari, 13 Septembrie.

Integral pe HotnewsComentarii

ion Foarte bine a procedat Firea. Ea a actionat in urma avertizarii venite de la ANM , ca Firea nu este meteorolog! ANM a avertizat cod galben cu posibilitate de transformare in cod portocaliu! Asa ca unii mananca rahat cu pumnii, asta o stim demult ,nu de ieri. In primavara cand Firea a taiat copaci batrani prin Bucuresti cum a criticat-o statul de drept , ca a taiat copacii , acum striga ca nu a toaletat copacii!!

21 septembrie 2017 7:33

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.