Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Capitala se află miercuri, după ora 18,00, sub incidența atenționării de Cod galben de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului, a anunțat reprezentanta ANM Gabriela Băncilă.

"Municipiul București se află sub incidența atenționării Cod galben de instabilitate atmosferică și intensificări ale vântului, în intervalul critic pentru zona Municipiului București încep în această după-amiază, după ora 18,00, și așa cum spuneam cel mai probabil în intervalul 20,00 — 22,00 noaptea, vântul se va intensifica treptat, instabilitatea atmosferică urmând a se manifesta prin averse torențiale, cantități de apă în jur de 25 de litri pe metru pătrat, izolat posibil în unele cartiere chiar 35 de litri pe metru pătrat, iar aceste averse vor fi însoțite, așa cum de altfel cu toții cunoaștem, de intensificări ale vântului, pe care în momentul de față (...) le apreciem a atinge 55 — 65 de km pe oră, izolat posibil mai ridicate în funcție de canalizarea din centrul orașelor", a spus Băncilă, într-o conferință de presă.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.