Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Până în prezent, Ambasada României la Ciudad de Mexico nu deţine informaţii conform cărora printre victimele cutremurului din Mexic s-ar afla şi cetăţeni români, anunţă Ministerul Afacerilor Externe."Referitor la cutremurul produs în Mexic, Ministerul Afacerilor Externe, prin intermediul Ambasadei României în Statele Unite Mexicane, a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a verifica dacă printre victime sunt cetăţeni români. Până în prezent, Ambasada României la Ciudad de Mexico nu deţine informaţii conform cărora printre victime s-ar afla şi cetăţeni români", arată Ministerul Afacerilor Externe, într-un comunicat de presă remis miercuri MEDIAFAX.

MAE mai anunţă că au fost primite solicitări de asistenţă consulară din partea rezidenţilor români sau a rudelor acestora.

Integral pe MediafaxComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul 19-09-2017. 9+2+1-7=5 DIOS; 1+9+1+7=18 JESUS CRISTO; 1+9-2-1+7=14 MARIA; 9-2+17=24 ELIAS TISBITA numerele laturilor numelor divine. Acesta este calculul matematic ceresc care a indicat proveniența cutremurului în Ciudad de Mexico.

20 septembrie 2017 17:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.