Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Primăria Capitalei, prin Administrația Străzilor București, a finalizat o licitație pentru lucrări de marcaj rutier pe străzile aflate în Municipiul București.

Potrivit anunţului de licitaţie publicat pe SEAP, contractul implică lucrări de marcaj rutier în valoare de 3,13 milioane lei, fără TVA, bani din bugetul Capitalei.

Administraţia Străzilor Bucureşti nu a organizat licitaţie electronică, a atribuit contractul firmei Tehnosmart Construct SRL, prin negociere fără anunţ de participare. Contractul nu intră sub incidenţa acordului privind contractele de achiziţii publice, iar justificarea alegerii procedurii de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare este o, „situaţie de urgenţă extremă survenită în urma unor evenimente care nu puteau fi prevăzute de autoritatea contractantă, în conformitate cu condiţiile stricte stabilite în directivă”.

Integral pe CapitalComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.