Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

GreenTech Film Festival este primul festival de filme documentare dedicat tehnologiei verzi și se desfășoară în această toamnă în București, la Cinema Elvira Popescu, în perioada 9-12 octombrie.

Organizatorii vor să elimine complet amprenta de carbon rezultată din activitățile organizatorice pe care le implică în general un festival de film. Programul include proiecții ale unor filme documentare realizate de specialiști străini, dar și studii de caz din România, surprinse sub forma unor scurt‑metraje, ateliere de știință, ecologie, robotică, reciclare creativă și o conferință despre cum tehnologia contribuie la dezvoltarea soluțiilor sustenabile. În deschiderea festivalului se va anunța lansarea documentarului românesc „Zece“, o producție independentă, care prezintă oameni de excepție din România.

Integral pe CotidianulComentarii

UP DATE: MARELE PREMIU al ECO-”festivalului” a revenit însă cuplului Mao Tsedung - Iosef Stalin, care (într-o viață închinată idealului ECO-comunist, n.red.) au reușit PERFORMANȚA ISTORICĂ de a LICHIDA peste 80.000.000 buc. posesori de ”amprente carbon” - fapt ce a dus cu sine la scăderea temperaturii globale cu cel puțin 0,0000000006°C !!! Cu respect, C. Nistorescu (încă posesor de amprente și ca atare abject exhalator de CO2, n.m.)

19 septembrie 2017 23:02

Precizare: reamintim cititorilor că și Cancelarul (austriac al) Germaniei, dl. Adolf Hitler a elabor (la vremea sa, n.red.) un plan (ingenios și totodată neobișnuit de ambițios, n.red.) de ... eliminare a ”amprentei carbon” a participanților la festivalul care a avut loc în Europa Centrală și de Est în ultimii 6 ani de exercitare a mandatului său ... Cu respect, C. Nistorescu

19 septembrie 2017 22:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.