Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Un expert tehnic autorizat a dispus marți măsuri de punere în siguranță privind imobilul Fabrica de Bere "Bragadiru" de pe Calea Rahovei, după ce marți învelitoarea de tablă a unui corp de clădire s-a desprins parțial și s-a prăbușit, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București (PMB).

"Ca urmare a incidentului produs în dimineața zilei de 19.09.2017, respectiv desprinderea parțială a învelitorii din tablă a unui corp de clădire a imobilului din Calea Rahovei nr.157, sector 5, aflat în proprietatea SC Rahova Halls — American Mall SRL și prăbușirea acesteia pe partea carosabilă a b-dului George Coșbuc (...) astăzi, în urma acestui incident și ca urmare a solicitării reprezentanților Inspectoratului Regional în Construcții București — Ilfov, un expert tehnic autorizat M.L.P.A.T s-a deplasat la fața locului și a dispus măsuri de punere în siguranță de îndată, având în vedere riscul major de prăbușire necontrolată a întregului acoperiș pe partea carosabilă", se arată în comunicatul PMB.

Integral pe AgerpresComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.