Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Circa 10 hectare de vegetaţie stuficolă au ars, marţi după-amiază, într-un incendiu în apropiere de localitatea Maliuc, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta, Florentin Daciu.

El l-a contrazis astfel pe Aurelian Sevastian, primarul comunei Maliuc, care a declarat că circa 1.500 de hectare de vegetaţie au fost afectate de un incendiu apărut în sudul localităţii Gorgova. 'Cauza probabilă este foc deschis în spaţii deschise', a precizat reprezentantul ISU Delta.

Daciu a menţionat că incendiul a fost sesizat în jurul orei 13,00 şi că angajaţii ISU Delta care au intervenit, şase subofiţeri, o şalupă SMURD şi o ambarcaţiune, s-au retras în jurul orei 19,40.


Comentarii

Felix-Ocnașul: să știți că pe mine mă interesează în mod special subiectele legate de ”vegetaţia stuficolă”, întrucât (în calitatea mea de potențial recidivist, n.m.) e (foarte extrem de neobișnuit de) probabil să ajung să (trebuie să) activez în acest sector (productiv, n.m.) de activitate economică (și mă refer aici mai ales la faza de recoltare-stocare, n.m.) ... Cu respect, Varanul

19 septembrie 2017 22:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.