Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, a transmis un necrolog cu prilejul morții fostului lider PNL Mircea Ionescu Quintus, la vârsta de 100 de ani.

Acest gest, aparent neimportant, este interpretat însă de Sabin Orcan, directorul editorial al ziarului România Liberă, drept un mesaj "ca de la turnător la turnător".

"Condoleanțe, ca de la turnător la turnător. Adică de la sursa "Manole" a Securității (Isărescu) în amintirea lui "Radu", "Marcel", "Filip" (cele trei nume de cod ale lui Quintus).

Integral pe România LiberăComentarii

@nae Pe cati comunisti/securisti ai lins in kur pan acum? N-ai facut candidoza? Ohoo....de cte ori....

20 septembrie 2017 18:22

@Manole Te referi la valoarea comunista, nu ma indoiesc, caci la valoarea umana, erau ( unul mai e ) niste jeguri. De ce Coposu n-a putut fi cooptat de securitate? Ala avea VALOARE!

20 septembrie 2017 18:19

Manole Orcane, pana iti mai revii, trage o laba scurta la baie.... CAnd o sa ai valoarea celor 2 turnatori pentru societatea romaneasca post-decembrista, atunci sa-ti pui si prezervativ..... Scarba!

19 septembrie 2017 23:24

nae La ce te poti astepta de la Orcan , mare mitocan !

19 septembrie 2017 20:53

George Despre morti numai bine

19 septembrie 2017 20:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.