Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Trimisul special al AGERPRES, Florentina Peia, transmite: Președintele Klaus Iohannis a avut marți o întâlnire cu președintele Consiliului European, Donald Tusk, în marja Adunării Generale a ONU care se desfășoară la New York.

Șeful statului a participat marți la deschiderea segmentului la nivel înalt al UNGA 72, în cadrul căruia președintele SUA, Donald Trump, a susținut un discurs.

Integral pe AgerpresComentarii

Apel la luciditate Bai prostilor, Johannis s-a dus la ONU. A profitat ca acolo erau multi presedinti ca sa discute cu al Egiptului, al CE, etc. Cand o sa scapam de postacii ciumei rosii?

20 septembrie 2017 7:04

nae, consilier local PSD de 14 ani v, si tu o iei in anus la partid?

20 septembrie 2017 6:57

v Ai revenit spurcaciune cu comentariile tale de idiot debil?

19 septembrie 2017 23:48

Florentina Peia: să moara mama dacă pricep dece era nevoie ca ăștia doi să se ducă tocmai la ... NEW YORK ca să se ... întâlnească și să vorbească unu' cu altu' ... Cu (profundă) nedumerire, FP (trimis special al agenției Ager-Poolla-Press pe diverse EURO-coclauri transatlantice, n.m.)

19 septembrie 2017 22:30

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.