Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Judecătorii l-au condamnat pe proprietarul unei garsoniere la un an, 2 luni şi 10 zile de închisoare pentru că a închiriat locuinţa fără să declare acest lucru la Fisc. Deşi a recunoscut acuzaţia şi a plătit datoria către stat, ”evazionistul” nu a scăpat de închisoare.

Brăileanul Ştefan Laurenţiu Norocea (43 de ani) va ajunge la închisoare pentru că a înşelat statul cu 72 de lei. Procurorii l-au pus sub acuzare pentru evaziune fiscală în modalitatea ascunderii sursei impozabile sau taxabile.

Integral pe AdevărulComentarii

Cristi Vezi, Ioane, ca nu stii ce vorbesti? Iesi naibii din cloaca in care te zbati, aerul este curat cand nu esti in Hazna. Pragul de care vorbesti era stabilit pentru functionarii publici, sa poata fura in liniste, nu pentru amaratul asta care a facut evaziune de 72 de lei. Sau unul care fura o gaina. Si exemplele pot continua. Talpa sa faca puscarie, nu conducatorii. Dar tu continui sa le amusinezi curul.

20 septembrie 2017 9:00

ion Vedeti ,#rezist ,de ce este nevoie de prag ,pana la ce suma este contraventie si de la ce suma este infractiune!

20 septembrie 2017 7:35

ion Vedeti ,#rezist ,de ce este nevoie de prag ,pana la ce suma este contraventie si de la ce suma este infractiune!

20 septembrie 2017 7:35

Liviu Dragnea Pai ce să-i fac? Dacă era politician, scapa cu o condamnare cu suspendare. Noi de la PSD facem legile in Romania, pentru ca tot noi sa nu mai putem fi pedepsiti. Futem Romania si pe romani in cur si asta ne ocupa tot timpul.

19 septembrie 2017 23:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.