Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

În cadrul unui nou studiu realizat de doi cercetători de la Standford este prezentată o reţea neuronală care poate detecta orientarea sexuală a unei persoane doar prin intermediul trăsăturilor faciale.

În cadrul studiului controversat, cercetătorii au antrenat o reţea neuronală cu ajutorul a 35.000 de imagini faciale concentrate în două grupuri separate, homosexuali şi heterosexuali, informează NewAtlas. Algoritmul a analizat şi înregistrat trăsăturile faciale tranzitorii (precum încruntarea sau expresiile), cât şi pe cele fixe (dobândite genetic sau formate de hormoni).

Unul dintre punctele principale ale cercetării a fost teoria hormonală prenatală a orientării sexuale, idee conform căreia fătul este expus în uter androgenilor resposabili pentru diferenţele sexuale. Cercetătorii sugerează că acest tip de androgeni specifici pot influenţa şi trăsăturile faciale.

Integral pe DescoperaComentarii

Allois Adica pe certificatul de nastere o sa apara homo sau hetero, asexual sau ce???? Dictatura sexului e la inceput!!!!! Grija mare la evolutia aspectului!!!!! Bine macar ca nu se poarta sexul la nivel facial, ci e in pantaloni! :):):)

19 septembrie 2017 13:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.