Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe [ X ]

Fostul premier Victor Ponta a declarat, la postul de televiziune TVR 1, că nu a discutat despre Liviu Dragnea la DNA, unde a fost audiat luni, iar dacă președintele PSD crede acest lucru atunci înseamnă că este "paranoic", la fel ca atunci când spune că nu știe nimic despre firma TelDrum.

"E paranoic dacă crede chestia asta (că îi vrea răul Ponta — n.r.), are și niște apucături paranoice — odată e trist, odată e luptător, odată e pisicos. Totdeauna spune invers. Cum să spui că: am fost în America și nu știam ce e cu Ordonanța 13. Pe bune? Îți bați joc de noi? Cum poți să spui: nu știu de TelDrum.

Hai măi Liviu, ești serios? Zii și tu că nu e al tău TelDrum, dar să zici că nu-i cunoști? Mie mi se pare chiar o chestie paranoică la un moment dat să contești niște lucruri care..., adică minciuna își are loc în politică, dar cu un sens, cu un scop. Sau să spui că Șerban Nicolae vrea să schimbe legile justiției, iese Dragnea și zice: nu, nu sunt de acord.

Vine Tăriceanu și zice: ar trebui să plece Kovesi, vine Dragnea și zice: n-ar trebui să plece, dar el ar vrea să plece. Nu se poate, una spui, alta gândești și alta faci", a declarat deputatul independent Victor Ponta.

Integral pe România LiberăComentarii

Lulu Paranoic esti tu. Ai plecat singur, acum du-teeeee ! De ce il mananci de c-r pe Dragnea? Nu mai incapi de el ?Ai bun simt si stai in ....barca ta !!!!

19 septembrie 2017 10:13

Plagiatorul tot plagiator De data asta a scornit un cuvânt inexistent în limba română, delaționez. Că-l durea gura să zică așa cum era corect, nu l-am trădat, dar plagiatorul a zis, nu m-am apucat să-l delaționez, pentru că sună mai exotic, mai sustenabil, că nici cuvântul sustenabil nu există în limba română. Sferto-docții ăștia care culmea au mai și plagiat doctorate, ori scornesc câte un cuvânt ce nu există în limba română, ori sugrumă câte un cuvânt din limba engleză pe care nu se mai chinuie să-l traducă pe românește, dar îl transformă grosolan și inexact într-un cuvânt din limba română. Idiotul ăla de Ioan Rus zicea într-un discurs că cineva s-a involvat, cuvânt inexistent în limba română, dar care provine din engleză de la involved, adică tradus pe românește implicat. Sărmanul Ponta, după ce a primit un șpiț în cur și a fost exilat din partidul de bolșevici împuțiți, acum îi duce țucalul pupilului mic șopârlit al Varanului la partidul ăla cu nume de galerie de fotbal, Hai Varanul, pardon, Hai Steaua, na că n-am nimerit-o, Pro Rapidul, scuze, Pro Varanul, iertare, Pro România. Dar Ponta e slugă acolo cel puțin momentan, până când o să vrea la butoane, dar o să fie dat afară dacă micul șopârlit o să fie isteț, dacă nu o să ajungă pe locul 4 și pe tușă și o să-și piardă și partidul ăsta microscopic. Marele partid Pro România, care are 6 membri, acum că a venit și Ponta. Băi felcerule în drept, fugi și ascunte-te să nu te mai vadă nimeni!

19 septembrie 2017 9:48

Laurentiu Nu va mai aruncati cu laturi unul in celalalt.... De la Iliescu ati luat toti apucatura asta de paranoia si dictatura DOSARELOR.... Nastase, Basescu, Blaga, Videanu, Berceanu, Dragnea, etc

19 septembrie 2017 8:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.