Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Modul direct în care un preşedinte al României cere Guvernului să încalce dreptul de legiferare al Parlamentului este o încălcare gravă a Constituţiei, a afirmat, vineri, pentru AGERPRES, preşedintele PSD, Victor Ponta.

Liderul social-democraţilor a criticat, astfel, declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, de joi seara de la Televiziunea Publică, privind necesitatea adoptării prin asumarea răspunderii de către Guvern a reformei sănătăţii, a legii asistenţei sociale şi a legislaţiei legate de justiţie. (...)În ceea ce priveşte reducerea CAS, liderul PSD a precizat că această măsură nu este cerută doar de Opoziţie, ci şi de către Consiliului Investitorilor Străini, dar şi de mediul de afaceri. "Este evident că dezastrul economic este din ce în ce mai mare şi că Băsescu şi ai lui nu au nici un fel de soluţie decât cele pe care le-au aplicat anul trecut şi care au dus la ceva mai rău", a mai spus Ponta.
Integral pe Agerpres